Λεβαδειακός -Λάρισα 1-1

Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σε1-1 νίκη στην έδρα του (προερχόταν από το «τρίποντο» επί της Κέρκυρας), καθώς η ΑΕΛ απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, στο δεύτερο χρονικό ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν στο 55΄ με τον Σίλβα, αλλά στο 66΄ ο Ντοντό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Στο Α ημίχρονο το παιχνίδι ήταν περισσότερο αναγνωριστικό μοιρασμένο με τον Λεβαδειακό να πιέζει αλλά χωρίς αποτέλεσμα αφού ο Μάντζιος δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις μπαλιές στην περιοχή. Αντίθετα στο 45 είχαμε την πρώτη κλασσική ευκαιρία της ΑΕΛ με τον Ρέντζα, όταν ο τελευταίος βγήκε μόνος από τα δεξιά απέναντι στον Μοσχονά, γύρισε τη μπάλα παράλληλα αλλά οι αμυνόμενοι απομάκρυναν σε κόρνερ ενώ στο 32′ κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς η μπάλα πήγε στα χέρια του Μοσχονά.
Στην επανάληψη, λίγο πριν το γκολ στο 54΄ μια πάσα του Ζεζίνιο προς τον Σίλβα απείλησε την εστία του Καβουσάκη όμως ο Κόντορ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ πριν ο επιθετικός του Λεβαδειακού βρεθεί μόνος απέναντι στον Καβουσάκη.
Ένα λεπτό αργότερα στο 55΄ ο Τόνι Σίλβα λύγισε τον Καβουσάκη παραβιάζοντας για πρώτη φορά την εστία του. Ο Σίλβα βγήκε στη πλάτη της άμυνας και μέσα από την μικρή περιοχή της ΑΕΛ, έκανε τη προβολή και πέτυχε το γκολ κάνοντας το Λεβαδειακός-Λάρισα 1-0.
Στο 66΄η Λάρισα απάντησε με τον Ντοντό. Ο Βαρελά που λίγοι πριν είχε μπει στο παιχνίδι στη θέση του Αναστασόπουλου εκτέλεσε φάουλ και ο Ντοντό πρόλαβε τους αμυνομένους και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-1 αξιοποιώντας με αυτό τον τρόπο την πίεση που ασκούσε η Λάρισα στην άμυνα του Λεβαδειακού.
Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στο 24′ στον Αναστασόπουλο και τον 91′ στον Λαμπρόπουλο της ΑΕΛ και στο 90′ στον Μουλόπουλο του Λεβαδειακού
Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μιλιάζες, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί (71΄Μπελγκαζουανί), Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης (80΄ Καράμπουε), Μάντζιος.
Λάρισα (Άγγελος Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας, Φάρκας, Γιοβάνοβιτς, Κόντορ, Φατιόν (80΄Λαμπρόπουλος), Γκόλιας, Ναζλίδης (88? Ντέλετιτς) , Αναστασόπουλος, (61΄Βαρέλα) Αβραάμ, Ντοντό.
ΠΗΓΗ:www.praktoreio-sport.gr/














