Σαββίδης: «Δε μπορούν να μας τρομοκρατούν όλους με αυτά τα γυναικεία καπρίτσια»

Αιχμηρές τοποθετήσεις μετά τον αγώνα της Τούμπας έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης που είπε αποχωρώντας από το γήπεδο:

«Για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο έχει τελειώσει στα ημιτελικά. Για εμάς πλέον δεν υπάρχει διαφορά. Θα μπορούσα να πω ότι θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί τη συμμετοχή στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δε μπορούν να μας τρομοκρατούν όλους με αυτά τα γυναικεία καπρίτσια. Η άποψη μου είναι ότι ο η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ. Δεν έχω μιλήσει με τον Μελισσανίδη για αυτό. Δε θα μπορούσα να επιβάλλω την άποψη μου σε οποιονδήποτε. Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Αν ο Δημήτρης σκέφτεται ότι μπορεί να κερδίσει το Κύπελλο, αν διεξαχθεί ο τελικός θα είμαι με την ΑΕΚ. Έτσι αντρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε «γεια σας».

Αν δεν αλλάξει τίποτα στο σύστημα, στην αρχή κάθε σεζόν μπορούμε να παραχωρήσουμε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα κι εμείς να συνεχίσουμε να παίζουμε. Εμείς θέλουμε τη γιορτή. Με λυπεί που το γήπεδο ήταν άδειο. Είναι τραγωδία για τον τελικό να είναι σε άδειο γήπεδο. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό;»

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments