Ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος 1ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stroke Play

me-kinitra-kai-to-gkolf-stin-ag-napa
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stroke Play διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του γηπέδου γκολφ στην Γλυφάδα 30 Ιουνίου – 3 Ιουλίου 2016.

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Πανταζόπουλος μέλος του Ομίλου Γκολφ Ελλάδας «ΑΘΗΝΑ»  την 2η θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Ροκαδάκης και την 3η θέση ο Βασίλης Κουμπάκης και οι δύο μέλη του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών.

Στην κατηγορία εφήβων νικητής αναδείχθηκε ο Θεοδόσης Αθανασόπουλος μέλος του Ομίλου Γκολφ Ελλάδας «ΑΘΗΝΑ» και την 2η θέση κατέλαβε ο Βασίλης Σαμακοβλής από τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών.

Στην κατηγορία γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Αλκυόνη Αχαρίδη και την 2η θέση κατέλαβε η Κωνσταντίνα Κουμπάκη και οι δύο μέλη του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών.

Στην κατηγορία παίδων νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Πλατής μέλος του Ομίλου Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών και τη 2η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Πανταζίδης μέλος του Ομίλου Γκολφ Ελλάδας «ΑΘΗΝΑ».

Κατόπιν των τελικών αποτελεσμάτων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος συγκροτήθηκε η εθνική ομάδα που αποτελείται από τους εξής αθλητές:

  1. Ευθυμιάδη Νίκο – Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών
  2. Ροκαδάκη Δημήτρη – Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών
  3. Κουμπάκη Βασίλη – Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών
  4. Πανταζόπουλο Παναγιώτη – Όμιλος Γκολφ Ελλάδας «ΑΘΗΝΑ»
  5. Σαμακοβλή Παναγιώτη – Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών
  6. Παχιαδάκη Γιώργο – Όμιλος Γκολφ Κρήτης

 

που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Ερασιτεχνών Γκολφ που θα γίνει στο Λουξεμβούργο  6-9/7/2016.

 

Facebook Comments