Κρίσιμη συνάντηση Κοντονή με Super League

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, θα έχουν αύριο (17:00) οι 16 ΠΑΕ-μέλη της Super League, προκειμένου να συζητήσουν την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Στράτος, ενημέρωσε τον υφυπουργό για την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, το οποίο διατύπωσε την επιθυμία προς όλους τους φορείς να πράξουν τα δέοντα, ώστε το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 10 Σεπτεμβρίου, και του υπέβαλε το αίτημα των μελών του συνεταιρισμού να συναντηθούν μαζί του, το οποίο αποδέχθηκε ο κ. Κοντονής. Παράλληλα, οι ΠΑΕ-μέλη της Super League απέστειλαν αντίστοιχο αίτημα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε για το θέμα η Super League έχει ως εξής:

«Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα».

ΠΗΓΗ:www.praktoreio-sport.gr/

Facebook Comments