«Είμαστε έτοιμοι για τον τίτλο, η Γαλλία έχει ελαφρύ προβάδισμα»

epa05411868 Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates their win at the end of the UEFA EURO 2016 semi final match between Portugal and Wales at Stade de Lyon in Lyon, France, 06 July 2016. (RESTRICTIONS APPLY: For editorial news reporting purposes only. Not used for commercial or marketing purposes without prior written approval of UEFA. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications (whether via the Internet or otherwise) shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)  EPA/FILIP SINGER   EDITORIAL USE ONLY

«Η Γαλλία έχει μια μεγάλη ομάδα, παίζουν  πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου, είναι λίγο πιο φαβορι  από εμάς, επειδή παίζει στο σπίτι της κάτι που είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Έχει όλη τη χώρα για να την υποστηρίξει, αλλά είναι ένας τελικός, όπου τα πάντα είναι πιθανά. Είμαστε έτοιμοι και σίγουρα θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Κανείς δεν μας έχει  νικήσει σε αυτό το τουρνουά, έτσι ελπίζω ότι η Γαλλία δεν θα  μας κερδίσει. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, “είπε ο διάσημος άσος σε συνομιλία του με τον δημοσιογράφο που εργάζεται στο αρμόδιο τμήμα της UEFA, Hugo Pietra.

Στην συνέχεια, ο Ρονάλντο εξέφρασε την πεποίθηση ότο η Πορτογαλία «θα κατακτήσει το πρώτο σημαντικό τρόπαιο της». Είναι ο πρώτος παίκτης, που σκοράρει σε τέσσερις διοργανώσεις του EURO και τονίζει ότι θέλει να συνεχίσει να γράφει Ιστορία: «Θέλω να συνεχίσω την ιστορία μου. Νιώθω καλά, νιώθω νέος και δυνατός. Αυτό που θέλω περισσότερο, είναι να συνεχίσω στον δρόμο των επιτυχιών».

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, επισημαίνει ότι είναι «υπερήφανος» που είναι αρχηγός τηςεθνικης και προσθέτει ότι ελπίζει να συνεχίσει να εκπροσωπεί την ομάδα: «Θέλω να συνεχίσω, γιατί εξακολουθώ να νιώθω σε καλή κατάσταση για να βοηθήσω την Πορτογαλία, αλλά και την ομάδα μου. Δεν είναι εύκολο να παίξεις για τόσα πολλά χρόνια σε τόσο υψηλό επίπεδο, μόνο εκείνοι που παίζουν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν».

Τέλος, ο CR7, υποστηρίζει πως η κατάκτηση του EURO 2016 σημαίνει πολλά, διότι, μετά την κατάκτηση κάθε πιθανού τίτλου σε διασυλλογικό επίπεδο,  «θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα να κερδίσει έναν τέτοιον τίτλο με την εθνική ομάδα» και προσθέτει: «Πιστεύω ότι αυτό είναι εφικτό, όπως οι συμπαίκτες μου και το σύνολο της χώρας, αλλά και οι μετανάστες εδώ στη Γαλλία. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη, επειδή πιστεύω ότι την Κυριακή θα είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία θα κερδίσει ένα σημαντικό τρόπαιο».

ΠΗΓΗ:www.praktoreio-sport.gr

Facebook Comments