Αραβίδης: “Συγγνώμη λάθος”

dilosi-christou-aravidi-denlarge“Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας”

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Χρήστος Αραβίδης σε δήλωσή του για το θέμα που δημιουργήθηκε την Κυριακή, από την ανάρτηση του  σε δίκτυο  κοινωνικής δικτύωσης.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είχαω συνάντηση με τον Μπαγεβιτς και τον Κετσπαγια.

 

Αναλυτικά η  δήλωση του Χρήστου Αραβίδη:

«Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση  στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο. Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας»

Facebook Comments