Μήνυση κατά του Π. Πολάκη για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε ο Άδ. Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλάει στη σημερινή τρίτη ημέρα συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής του Προϋπολογισμού του 2017, Αθήνα, την Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου 2016.  ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του υπουργού Παύλου Πολάκη υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών ο βουλευτής ‘Αδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου σχετικά με όσα είπε στη Βουλή ο μηνυόμενος πριν λίγες ημέρες.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμπεριλαμβάνει στην μήνυση που υπέβαλε το πρωί στην Εισαγγελία και τα πρακτικά της Βουλής της 15ης Δεκεμβρίου με την αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε «ραβασάκια» που έστελναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ για διορισμούς οι δύο μηνυτές.

Στη μήνυση αναφέρεται πως οι αναφορές του κ. Πολάκη στον κ. Γεωργιάδη και στη σύζυγο του είναι “ψευδή και συκοφαντικά” γεγονότα ενώ επισημαίνεται ότι: «Στη συγκεκριμένη ομιλία του, στη Βουλή, αναφέρθηκε και σε σειρά άλλων ψευδών γεγονότων τα οποία είναι προσβλητικά και συκοφαντικά, για τα οποία δεν τον μηνύω, διότι αφενός έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του για τις παράνομες πράξεις του αναφορικά με τους φακέλους του ΚΕΕΛΠΝΟ και θα λογοδοτήσει όταν πλέον δεν θα τον καλύπτουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφετέρου, διότι με αφήνουν παγερά αδιάφορο οι συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί ενός τέτοιου ανθρώπου».

Οι μηνυτές τονίζουν επίσης ότι «η έγκληση στοχεύει στην προστασία μας από έναν συκοφάντη, ο οποίος δήθεν κατέχει ραβασάκια που μας “κρατάνε” και θα πρέπει προφανώς να τα φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης, άλλως θα καταδικασθεί ως συκοφάντης».

Ο κ. Γεωργιάδης σε δηλώσεις του μετά την κατάθεση της μήνυσης έκανε λόγο για “χυδαία επίθεση” του κ. Πολάκη σε βάρος του ίδιου και της συζύγου του ενώ ευχαριστώντας τους «χιλιάδες συμπολίτες που μου εξέφρασαν την συμπαράσταση τους», διευκρίνισε πως δεν ταυτίζει «όλους τους Κρητικούς και όλη την Κρήτη με τον κ. Πολάκη».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments