Επίσκεψη Καμμένου-Βίτσα σε Ρω και Στρογγύλη

(Ξένη Δημοσίευση)  Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο  (Α) κατά την επίσκεψή του στο ΕΦ Στρογγυλής, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, επισκέφθηκε τα ακριτικά νησιά Καστελλόριζο, Στρογγύλη, Ρω, Ψέριμο, Οινούσσες, Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο, όπου μετέβη στα φυλάκια και ενόψει των εορτών αντάλλαξε ευχές και προσέφερε δώρα στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες. Επίσης, επισκέφθηκε σχολεία των νησιών, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές. Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ /STR

Τις νησίδες Ρω και Στρογγύλη επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας και 9 βουλευτές, μέλη της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, συνοδευόμενοι από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, κ. Αποστολάκη και τον αρχηγό ΓΕΣ, κ. Τελλίδη.

Στη διάρκεια της επίσκεψης οι υπουργοί και οι βουλευτές ενημερώθηκαν από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για ζητήματα που αφορούν την προστασία των νησίδων, καθώς και για τις συνθήκες διαμονής και διαβίωσης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε δήλωσή του, ο κ. Καμμένος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, επισημαίνοντας ότι η Βουλή και ο ελληνικός λαός γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, τιμά όλο το προσωπικό και ότι οι σκέψεις τους είναι δίπλα τους.

Στη συνέχεια οι κ. υπουργοί και οι βουλευτές θα επισκεφθούν το Καστελόριζο όπου θα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments