Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας

(Ξένη Δημοσίευση) Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Κ) κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη του νησιού, που έγινε στο δημαρχείο, από τον δήμαρχο (ΚΔ), κατά την επίσκεψή του σε Νίσυρο, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016. Επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε Νίσυρο και Τήλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Στην Κρήτη βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο νησί. Μια επίσκεψη που θα ρίξει το βάρος της στα αναπτυξιακά- αγροτικά θέματα, όπως και στα έργα που κατασκευάζονται, ενώ θα περιλαμβάνει και πολιτική ομιλία απόψε, στο Ηράκλειο.

Αυτή φορά, η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα είναι μόνο στην ανατολική Κρήτη (Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου και Λασιθίου). Πιο αναλυτικά θα έχει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει, ακόμη, σύσκεψη με αγροτικούς -κτηνοτροφικούς φορείς και ομάδες παραγωγών στις Μοίρες. Στις 7.30 το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ηράκλειο.

Αύριο, Τετάρτη, θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, και στη συνέχεια θα μεταβεί στον ‘Αγιο Νικόλαο, εκεί όπου θα δει τους παραγωγικούς φορείς του Λασιθίου. Η επίσκεψη του πρωθυπουργού θα κλείσει με επίσκεψη στο ελαιουργείο του συνεταιρισμού Κριτσάς.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Facebook Comments