Στην Αθήνα ο Βαλς και ο Σαπέν

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς, συνοδευόμενος από τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν και τον υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Αρλέμ Ντεζίρ.
Ο κ. Βαλς έφτασε πριν από λίγα λεπτά, με το αεροσκάφος της Γαλλικής Δημοκρατίας, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σε λίγη ώρα αναμένεται στην πλατεία Συντάγματος, όπου θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Αμέσως μετά θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Αύριο, στις 11.00 το πρωί, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος ομόλογος του θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών. Ακολούθως οι κ.κ. Τσίπρας και Βαλς θα προβούν σε δηλώσεις.
Λόγω της επίσκεψης του Γάλλου πρωθυπουργού ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 6 το απόγευμα και οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Ο σταθμός θα ανοίξει και πάλι με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

Facebook Comments