Συμφωνία μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της Vrbo

Συμφωνία μεταξύ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και της Vrbo, ψηφιακής πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων του Ομίλου Expedia

Αθήνα, Ελλάδα – 27 Απριλίου 2021: Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), υπεύθυνη για το Μητρώο Ακινήτων Βραχυχρόνιας Διαμονής, και η Vrbo, η ψηφιακή πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων του Ομίλου Expedia, μαζί με άλλες ψηφιακές πλατφόρμες κατέληξαν σε συμφωνία για τη διευκόλυνση της συμμόρφωσης των παρόχων καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης ως αποτέλεσμα διαλόγου που διεξήχθη σε πνεύμα καλής συνεργασίας. Στόχος της συμφωνίας είναι να ενισχυθεί η διαφάνεια στον τομέα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ώστε οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές ακινήτων να ασκούν τη δραστηριότητά τους σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον κ. Jean-Philippe Monod, Αντιπρόεδρο Κυβερνητικών και Εταιρικών Υποθέσεων του Ομίλου Expedia, «Παρά την κρίση που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, πιστεύουμε ότι ο τουρισμός και τα ταξίδια θα ανακάμψουν. Μέριμνά μας είναι αφενος η παροχή υποστήριξης τους χρήστες μας, ώστε να είναι προετοιμασμένοι για την ανάκαμψη της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας, καθώς και η συνεργασία με το ελληνικό Δημόσιο για την εκτίμηση της συμβολής των βραχυχρόνιων μισθώσεων στην ελληνική οικονομία.»

 

Σχετικά με το Expedia Group

Οι εταιρείες του Expedia Group, Inc. (NASDAQ: EXPE) παρέχουν ταξίδια για όλους, παντού μέσω της παγκόσμιας πλατφόρμας μας. Με βασικό γνώμονα την πεποίθησή μας ότι τα ταξίδια είναι μια δύναμη για το καλό, βοηθάμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν τον κόσμο με νέους τρόπους και να δημιουργούν σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο. Παρέχουμε κορυφαίες στον κλάδο τεχνολογικές λύσεις που υποστηρίζουν την ανάπτυξη και την επιτυχία των συνεργατών μας, επιτρέποντας ταυτόχρονα στους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν αξέχαστες εμπειρίες. Η οικογένεια εμπορικών επωνυμιών του Expedia Group περιλαμβάνει τις εξής: Expedia®, Hotels.com®, Expedia® Partner Solutions, Vrbo®, Egencia®, trivago®, Orbitz®, Travelocity®, Hotwire®, Wotif®, ebookers®, CheapTickets®, Expedia Group™ Media Solutions, Expedia Local Expert®, CarRentals.com™ και Expedia Cruises™.

 

Facebook Comments