Α.Μητρόπουλος: Ολοταχώς στη …βικτωριανή εποχή!

Press Conference of Alexis Mitropoulos at The Greek Parliament, on August 31, 2015 / ?????????? ????? ??? ????? ??????????? ??? ?????, ???? 31 ?????????, 2015

“Οι πολιτικές τής δημοσιονομικής σκληρότητας, που επιβάλλει η Γερμανία στη ζώνη του ευρώ, επαναφέρει σιγά-σιγά τις κοινωνίες σε προδημοκρατικές εποχές, όπου όλο και περισσότερα στρώματα του πληθυσμού τίθενται εκτός εργασίας και κοινωνικής προστασίας”.

Αναφέρει μεταξύ άλλων με ανακοίνωσή της η  ΕΝΥΠΕΚΚ της οποίας πρόεδρος είναι ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Η ανακοίνωση:

Το τετράχρονο παιδί από τη Λάρισα βρίσκεται στην εντατική λόγω σοβαρών εγκαυμάτων που υπέστη στην προσπάθεια της οικογένειάς του να φωτιστεί το σπίτι με κεριά, αφού η ΔΕΗ είχε κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα.

Στη Βαρκελώνη μια ηλικιωμένη γιαγιά κάηκε για τον ίδιο λόγο.

Οι πολιτικές τής δημοσιονομικής σκληρότητας, που επιβάλλει η Γερμανία στη ζώνη του ευρώ, επαναφέρει σιγά-σιγά τις κοινωνίες σε προδημοκρατικές εποχές, όπου όλο και περισσότερα στρώματα του πληθυσμού τίθενται εκτός εργασίας και κοινωνικής προστασίας.

Μόνο που στην Ισπανία η κυβέρνηση Ραχόι ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι είναι αριστερή εν αντιθέσει με τη δική μας.

Ας αναλογιστούμε τι έχει να γίνει όταν η ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ περάσουν εξ ολοκλήρου στους ιδιώτες, όπως προβλέπει το τρίτο Μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…

Facebook Comments