30 πλειστηριασμοί αύριο Τετάρτη 19-10 στην Αττική

Σύμφωνα με ανακοίνωση-ανάρτηση του κινήματος δεν πληρώνω 30 πλειστηριασμοί διεξάγονται παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών.

Η ανακοίνωση:

Με 30 πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής συνεχίζεται αυτή την Τετάρτη 19-10-16, η βίαιη αρπαγή της λαϊκής περιουσίας και η παράδοσή της στους τοκογλύφους με τις ευλογίες της νεομνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από πλειστηριασμούς κατοικιών, αναμένεται να γίνουν κανονικά πλειστηριασμοί αγροτεμαχίων, καταστημάτων, οικοπέδων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων λαϊκών νοικοκυριών που δεν είναι κατοικίες.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

11 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενιδίου), 1 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 1 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 5 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Πόρου, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 1 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου.

19 από τους 30 πλειστηριασμούς αφορούν σε αγροτεμάχια, οικόπεδα, καταστήματα και γραφεία πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσουμε δυναμικό “παρών” στο κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

Facebook Comments