Άστατος καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη  θα σημειωθούν παροδικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά και το Β Αιγαίο  . Άνεμοι  Δ – ΒΔ 3 με 5 και στα Νότια τοπικά 6 μποφόρ Η Θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στους 24 με 26 βαθμούς Την Πέμπτη απογευματινή αστάθεια είναι πιθανό να εκδηλωθεί στα Βόρεια ορεινά Ηπειρωτικά , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή Τέλος την Παρασκευή και το Σάββατο άστατος θα είναι ο καιρός με  βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα κυρίως στα  Ηπειρωτικά . Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα Α – ΒΑ  ενώ απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά ορεινά Η θερμοκρασία δε φαίνεται να αλλάζει σημαντικά .

Αττική                                                                                                                                        

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη το μεσημέρι και το απόγευμα με τοπικές μπόρες ίσως και καταιγίδα Άνεμοι: Μεταβλητοί  3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 24 βαθμούς

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : λίγη συννεφιά παροδικά αυξημένη με τοπικές μπόρες κυρίως στα γύρω ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα .Άνεμοι : Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ . Η Θερμοκρασία : έως 23 βαθμούς.

ΠΗΓΗ:www.skaikairos.gr

Facebook Comments