Άστατος καιρός κατά διαστήματα

Σήμερα Τρίτη θα σημειωθούν παροδικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες , το μεσημέρι και το απόγευμα , στα Ηπειρωτικά και κυρίως στα Δ και Β . Άνεμοι  Δ – ΒΔ 3 με 5 και στο Ν Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ Η Θερμοκρασία θα ανέβει το μεσημέρι στους 25 με 27 βαθμούς .Την Τετάρτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στα Δ – Κ και Β , την Πέμπτη απογευματινή αστάθεια είναι πιθανό να εκδηλωθεί στα Βόρεια Ηπειρωτικά , η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή . Τέλος την Παρασκευή και το Σάββατο άστατος θα είναι ο καιρός με  βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα , κυρίως στα  Ηπειρωτικά . Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ΒΑ  ενώ απογευματινές μπόρες θα σημειωθούν στα Ηπειρωτικά ορεινά  Η θερμοκρασία δε φαίνεται να αλλάζει σημαντικά .

Αττική                                                                                                                                       

Καιρός : αίθριος καιρός με τοπικές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα . Άνεμοι: Δ – ΒΔ   3 με 4  μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 26 βαθμούς

Θεσσαλονίκη                                                                                            

Καιρός : αίθριος καιρός , από  το απόγευμα όμως θα συννεφιάσει τοπικά και στα γύρω ορεινά θα σημειωθούν παροδικές μπόρες . Άνεμοι : ΒΔ  3 με 5 μποφόρ . Η Θερμοκρασία: έως 25 βαθμούς .

ΠΗΓΗ:www.skaikairos.gr

Facebook Comments