Γλυκά Νερά: Σημείο κλειδί το ότι χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος

Δουλέψαμε συντεταγμένα και με πείσμα, η υπόθεση ήταν δύσκολη καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία και ίχνη, σημείο κλειδί το ότι χτίσαμε σχέση εμπιστοσύνης με τον σύζυγο του θύματος, τόνισαν εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ενημέρωσης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση των στοιχείων από τον χώρο του εγκλήματος κατέδειξαν την πολυπλοκότητα της υπόθεσης, υπογράμμισαν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας και πρόσθεσαν ότι ήταν εξαιρετικά κρίσιμη η αξιοποίηση του ψηφιακού υλικού.

«Κατά την εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων έγινε άμεσα αντιληπτό από το εξειδικευμένο προσωπικό μας ότι από τα στοιχεία που προκύπταν υπήρχαν έντονες αναντιστοιχίες. Μια σειρά ερωτημάτων έπρεπε να τεθούν οι απαντήσεις των οποίων αποδείχτηκαν πολύτιμα και καθοριστικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης».

Τα πιο κρίσιμα στοιχεία ήταν μια κάμερα, ένα ψηφιακό ρολόι που φορούσε το θύμα και τα κινητά του ζευγαριού. Όπως ειπώθηκε η εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων έδειξε ενδείξεις για πιθανή εμπλοκή του συζύγου και ειδικότερα σε ό,τι είχε να κάνει με την κίνηση του κινητού του 32χρονου.

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης, η έρευνα στην αρχή είχε να κάνει με τη διαπίστωση των ισχυρισμών του συζύγου της 20χρονης για το ποιοι μπήκαν στο σπίτι, αλλά παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών δεν έγινε εφικτό να διαπιστωθεί η ύπαρξη άλλων προσώπων πλην του ζευγαριού και του μωρού.

Eνα ακόμα σημείο που αναφέρθηκε ήταν ότι οι εκχυμώσεις στα χέρια και τα πόδια του πιλότου από το δέσιμο μόλις διακρινόταν γεγονός που προβλημάτισε σε σχέση με τον χρόνο που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος.

 

ΠΗΓΗ: www.ertnews.gr

Facebook Comments