Ο Χρήστος Καλαποθαράκος με Γιάννη Σγουρό

Ένα έμπειρο στέλεχος της Αυτοδιοίκησης με το Γιάννη Σγουρό

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ - ΓΙΑΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΑΠΟΘΑΡΑΚΟΣ – ΓΙΑΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ

 

Ένα έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής . Πρόκειται για τον Χρήστο Καλαποθαράκο, επιτυχημένο επιχειρηματία και πρωταθλητή Ελλάδος, επί σειρά ετών, στα αγωνίσματα της πυγμαχίας, τουkick boxing  και του Tang Soo Do.

Ο Χρήστος Καλαποθαράκος είχε εκλεγεί το 2006 Νομαρχιακός Σύμβουλος στην Ανατολική Αττική, ενώ το 2010 ήταν πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πεντέλης, έχει διατελέσει βουλευτής με το ΛΑΟΣ στο υπόλοιπο Αττικής, ενώ είναι αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μανιατών «Πατρίς».

Όπως δήλωσε ο Χρήστος Καλαποθαράκος μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, «δέσμευσή μου είναι η διαφάνεια και η κοινωνική δικαιοσύνη στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ προτεραιότητά μου είναι η συστηματική δουλειά, για το περιβάλλον, τον χωροταξικό σχεδιασμό, αλλά και για την προστασία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και της τρίτης ηλικίας».

Ο Γιάννης Σγουρός τον καλωσόρισε στην Παράταξη Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Παράλληλα εξήρε τη διάθεσή του να προσφέρει τις υπηρεσίες του και την εμπειρία του στα θέματα περιβάλλοντος της Ανατολικής Αττικής.

Facebook Comments