Οι φθινοπωρινές δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης

 

 

Στις 6 Νοεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης πραγματοποίησε ημερήσια φθινοπωρινή εκδρομή στη Θήβα και την Λειβαδιά, τόπο ηρώων και ημίθεων.

 Επισκέφθηκαν το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, τον τάφο του Ευαγγελιστή Λουκά, την Μονή του Οσίου Λουκά του Ιατρού, γεύμα στο Δίστομο και απογευματινή βόλτα στην Κρύα Λειβαδιάς.unnamed-9

 

Επόμενη δράση του Συλλόγου θα είναι ένα 2ήμερο Παζάρι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25.11.2016 και το Σάββατο 26.11.2016 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στην αίθουσα «Μανόλη Αναγνωστάκη» με παιγνίδια, βιβλία, αξεσουάρ και μπιζού, διακοσμητικά σπιτιού, στολίδια και πολλά άλλα.

 unnamed-11

 

Το Σάββατο 03.12.2016 θα πραγματοποιήσει τον 8ς φιλανθρωπικό χορό του Συλλόγου στην αίθουσα δεξιώσεων Viewhall τα έσοδα του οποίου με μορφή δωροεπιταγών θα διανεμηθούν σε οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

 unnamed-10

 

 

Facebook Comments