Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης:Διανομή τροφίμων με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους”

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης “Αμάλθεια”, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε διανομή των εξής προϊόντων: αφρόλουτρο (1 λίτρο), βρεφικές πάνες, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης (1 λίτρο), μωρομάντηλα, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα (75 ml), σαμπουάν (400 gr), σαπούνι (100 gr ), σερβιέτες, σκόνη πλυντηρίου (2 kg ) και υγρό πιάτων (500 ml) σε συνολικά 123 οικογένειες (229 άτομα).

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας που στερούνται την πρόσβαση σε βασικά αγαθά. Δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να είναι μόνο όσοι λαμβάνουν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Μαζί με τα παραπάνω προϊόντα σε αυτές τις οικογένειες διανεμήθηκαν φρέσκα ψάρια που προέρχονται από δωρεά πολίτη, που δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν 7 κιβώτια με γαύρους και 5 κιβώτια με σαφρίδια.

Facebook Comments