Γ.Θεοδωρακόπουλος: Δεν θα ακολουθήσω τις αθλιότητες του «υπό κηδεμονία δημάρχου»…

Η απάντηση του π.δημάρχου Πεύκης και δημοτικού συμβούλου σήμερα  Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην ανακοίνωση του νυν δημάρχου κ. Μαυρίδη για το κλειστό γυμναστήριο Πεύκης.

Να τονίσουμε όμως ότι η ανακοίνωση του δημάρχου κ. Μαυρίδη ήταν άστοχη και δεν τον τιμά όταν μιλά απαξιωτικά για τον επαγγελματία δημοσιογράφο  π.Πρόεδρο του ΠΣΑΤ και αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικού Τύπου, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο κάτι που λίγοι  Έλληνες έχουν την τιμή να διακρίνονται διεθνώς.

Κύριε Μαυρίδη πέρα από τις τοπικές αντιπαραθέσεις υπάρχει και ο πολιτικός πολιτισμός και ο σεβασμός κάτι που δεν φαίνεται στην ανακοίνωσή σας.

Περιμένουμε κύριε δήμαρχε να ανακαλέσετε την μειωτική φράση σας και να μείνετε στα επιχειρήματά σας γιατί έτσι προσβάλλετε τους ανθρώπους του τύπου…

Η απάντηση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου στην ανακοίνωση του δημάρχου:

pxs 019

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΛΙΒΕΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 

Το ντοκουμέντο του ΟΣΚ

είναι η αρχή του τέλους για

τον «υπό κηδεμονία δήμαρχο» Αν. Μαυρίδη

ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ…ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΑ  Δ. ΦΩΚΙΑΝΟ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ

Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται ο τέως και ο νυν δήμαρχος Δ. Φωκιανός και Αν. Μαυρίδης μετά την αποκάλυψη του εγγράφου ντοκουμέντου που έστειλε ο ΟΣΚ στο δήμο μας (αρ. πρ. 279/13-1-2011 ) με το οποίο ζητούσε ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ για την κατασκευή ή όχι του κλειστού γυμναστηρίου.

  1. Αλήθεια τι απάντησαν στον ΟΣΚ στο ΡΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ που έθεσε για την τύχη του έργου;
  2. Με ποια απόφαση το ΑΚΥΡΩΣΑΝ; Και ποιόν διευκόλυναν άραγε;
  3. Γιατί απέκρυψαν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ από το δημοτικό συμβούλιο το κρίσιμο έγγραφο του ΟΣΚ;

Έως τώρα έλεγαν «μα φταίει ο Θεοδωρακόπουλος». Τώρα όμως έπεσαν στο λάκκο που οι ίδιοι είχαν σκάψει για τον πρώην δήμαρχο Πεύκης. Και δεν μπορούν να βγούνε από το λάκκο γιατί τους έχει πλακώσει η δική τους λάσπη που με τόνους έριχναν χωρίς αιδώ έξι χρόνια.

Το ντοκουμέντο του ΟΣΚ είναι η αρχή του τέλους τους. Γι αυτό επανήλθαν με ύβρεις και χυδαιότητες, γυμνοί από επιχειρήματα και χωρίς πολιτική ηθική. Ακολουθώντας πιστά το δόγμα του Γκέμπελς. Ακόμα και το ευαίσθητο θέμα των συνανθρώπων μας ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ  χρησιμοποίησαν στο Επίσημο Δελτίο Τύπου του …Δήμου μας, προφανώς για δείξουν τον εσωτερικό τους κόσμο. Δεν έχουν πλέον κανένα ηθικό φραγμό.

Δυο χαρακτηριστικά ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ από το δελτίο τύπου του …δήμου μας:

  1. Ενώ με το έγγραφο του ο ΟΣΚ ερωτά (στις 13 Ιανουαρίου 2011) το δήμαρχο (ήταν ήδη ο Δ. Φωκιανός) επί λέξει «να μας απαντήσετε άμεσα για την αναγκαιότητα ή μη του έργου» οι γκεμπελίσκοι γράφουν ότι δήθεν αναφέρει «για ποιο λόγο δεν έγινε τελικά το έργο». Απέραντη αθλιότητα…
  2. Ώστε ήταν δημοπρατημένο το έργο ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο Θεοδωρακόπουλος; Για πέστε μας και την ημερομηνία της δημοπράτησης για να γελάσουμε όλοι μαζί… Ντροπή, να μπαίνει σε αυτά και η σφραγίδα του δήμου.  

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η περίοδος χάρητος για τον «ανύπαρκτο δήμαρχο» κράτησε πάρα πολύ. Τώρα όμως τελείωσε. Οι πολίτες θα πληροφορηθούν όλα όσα έγιναν (και γίνονται) σε βάρος της πόλης. Και θα μάθουν καλά γιατί επί 15 ΧΡΟΝΙΑ δεν κουνιόταν φύλλο για το μισοτελειωμένο κλειστό της Λυκόβρυσης. Και για το πλιάτσικο που έγινε σε βάρος της δημόσιας περιουσίας. Και για το πώς ο τέως δήμαρχος Δ. Φωκιανός έφθασε στο μεγαλύτερο «έγκλημα» σε βάρος της νεολαίας. Σκεφτείτε ότι προγραμμάτιζε ακόμα και να το πουλήσει τρομάρα του…

Θα μάθουν και πώς το έργο στο Οικοδομικό Τετράγωνο 9 της Λυκόβρυσης ενώ ξεκίνησε με μελέτη ύψους 4.521.000 ευρώ τινάχτηκε πάντα επί δημαρχίας Φωκιανού στα 14.235.000 ευρώ. Χρήματα που  προέρχονται από εθνικούς και δημοτικούς πόρους και όχι από ΕΣΠΑ όπως διαδίδουν τα «παπαγαλάκια», ενώ το χαράτσι που επέβαλε στους κατοίκους το 2004 πληρώνεται ακόμα.

Θα μάθουν για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του δήμου μας.

Και πάντα με συνέπεια και αρχές. Και όχι με κραυγές και ύβρεις.

Όχι δεν θα τους ακολουθήσω ούτε στο ύφος, ούτε στο ήθος. Δεν μου το επιτρέπει η οικογενειακή μου αγωγή. Η υποτιμητική αναφορά του «υπό κηδεμονία δημάρχου» στα προσωπικά μου και στο επάγγελμά μου, αυτό του αθλητικού συντάκτη, δεν με απασχολεί. Προφανώς ο ίδιος έχει κάποιο πρόβλημα.

Γιατί αν και είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και είχα την τύχη να ασχοληθώ με το αθλητικό ρεπορτάζ και να εκλεγώ επί 14 χρόνια πρόεδρος των Ελλήνων Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) και για οκτώ χρόνια αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Αθλητικού Τύπου (AIPS). Είχα ακόμα τη χαρά να γράψω δέκα βιβλία αθλητικού περιεχομένου στα ελληνικά και αγγλικά και να καλύψω δημοσιογραφικά τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Για την παρουσίαση της «Αθλητικής Κυριακής» τιμήθηκα με το πρώτο τηλεοπτικό βραβείο δυο φορές, ενώ για αρκετά χρόνια ήμουν υπεύθυνος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητισμού για τον τομέα των MEDIA στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα που διοργάνωνε στο εξωτερικό, συνεργασία που διέκοψα λόγω της ανάμειξής μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δεν θα ακολουθήσω λοιπόν  τις αθλιότητες του «υπό κηδεμονία δημάρχου», ούτε τις γραφικότητες τους δημαρχεύοντος που δίνει τις κατευθύνσεις του κάθε πρωί στο γνωστό καφέ της Άνω Πεύκης. Από εκεί διοικείται, εδώ και δυο χρόνια, ΔΥΣΤΥΧΩΣ η πόλη μας.

Εμείς μιλάμε με ντοκουμέντα κι αυτοί μόνο με ύβρεις και με ψέματα.ΚΛΕΙΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

 

1

Η ανακοίνωση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Μαυρίδη για το κλειστό γυμναστήριο στην Πεύκη:

 

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΜΕΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ!

Έβγαλε τα μάτια του ο Θεοδωρακόπουλος.

Ξε……γυμνώθηκε ο λαλίστατος, συνταξιούχος αθλητικογράφος, πρώην Δήμαρχος (για μια και μοναδική ευτυχώς θητεία).

Με το θράσος που τον διακρίνει, δημοσίευσε φωτοτυπία εγγράφου του Ο.Σ.Κ., στο οποίο απαντάται στον Δήμο, για ποιο λόγο, δεν έγινε τελικά, το υπερπολύτιμο για την πόλη μας έργο. Νόμιζε έτσι, για μια ακόμα φορά (αλήθεια πόσες είναι?) ότι θα θολώσει τα πράγματα και θα ξεγελάσει τους Δημότες, για την εγκληματική, του ενέργεια, να τορπιλήσσει το μεγάλο έργο. Έλα όμως που ακριβώς αυτό το έγγραφο, αναδεικνύει πλήρως, το μέγεθος της ευθύνης του? Και τούτο αφού είναι προφανές, από την απάντηση του Ο.Σ.Κ., ότι το κλειστό Γυμναστήριο της Πεύκης στο Ηλιακό Χωριό, ήταν ήδη δημοπρατημένο από το 2006! Λίγο δηλαδή, πριν αναλάβει ο Θεοδωρακόπουλος τον Δήμο(1/1/2007) Και γιατί δεν έγινε τελικά το έργο? Λόγω «κοινωνικής», λέει, το έγγραφο «αντίδρασης»! Και το ποιος «προκάλεσε» την «κοινωνική αντίδραση»είναι γνωστό. Το είχε καταγγείλει, και ο πρώην Δήμαρχος κ. Π. Καμάρας και όλοι μας, όταν προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο λίγων περιοίκων του οικοπέδου του κλειστού, τους ξεσήκωνε προεκλογικά, τάζοντας τους,ότι θα το «ξαναδούμε το θέμα» μιλώντας για πράσινο και άλλες χρήσεις γης. Μια «αντίδραση» που δεν υπήρχε μέχρι τότε, αφού είχε προχωρήσει, κανονικά, το έργο. Και βέβαια, αφού εξελέγη, (όπως εξελέγη) αντί να προωθήσει το ήδη δημοπρατημένο έργο, εγκλωβισμένος στις υποσχέσεις του, λούφαξε, τορπιλίζοντάς το. Αυτή είναι η αλήθεια. Ένα έργο, που χρειάστηκαν χρόνια αγώνων και πιέσεων (περιζήτητο για όλη την Ελλάδα) να γίνει στην πόλη μας. Ένας «καταστροφικός» για την πόλη μας άνθρωπος το τίναξε και αυτό στον αέρα. Για μια χούφτα ψήφους! Και όμως αυτός ο άνθρωπος έχει τα μούτρα σήμερα να μας εγκαλεί….

Facebook Comments