Εθελοντισμός: Το στήριγμα των παιδιών

Εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  3ου Δημοτικού Σχολείου Μελισσίων:
Ο εθελοντισμός είναι κατά βάση μια κίνηση καλής θέλησης. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία.
Παραδείγματα της έννοιας του εθελοντισμού είναι οι άνθρωποι που κάνουν καθημερινά τον εθελοντισμό πράξη και έχουν αφιερώσει την ζωή τους για αυτόν τον σκοπό.
Ο Σύλλογος μας θα έχει την χαρά και την τιμή να “φιλοξενήσει ” και να συνομιλήσει με Τον κύριο Τσαούση Μενέλαο, διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης και Στέγης Νέων Αθηνών Την κυρία Βλάχου Γιολάντα, πρόεδρος της Ανοιχτής Αγκαλιάς -Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής και την κυρία Πολίτη Ελένη, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, εκπροσωπώντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πεντέλης. Στην συζήτηση θα συμμετέχει και η αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης και Πολιτισμικής Αναβάθμισης και Προβολή Πολιτιστικής Ταυτότητας, κυρία Αργύρη Άρτεμις.
Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 18/4 στις 19:00 , στην διαδικτυακή πλατφόρμα Webex, για να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε με ποιο τρόπο ο εθελοντισμός μπορεί ν ‘αλλάξει την ζωή των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.
Ο σύνδεσμος για την Ψηφιακή Ομιλία είναι:
Facebook Comments