Παρούσα στο πλευρό του Π.Βραχνού η Γ. Μπάρλα στο Μαρούσι

45783500_10216048366657951_4915280523389042688_nΜε ανακοίνωσή της η οφθαλμίατρος Γιούλα  Μπάρλα γνωστοποιεί την κάθοδό της στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμαρουσίου ,Παναγιώτη Βραχνού.
 Η ανακοίνωση:
Οι πολίτες του Αμαρουσίου, θα ψηφίσουμε για την πόλη μας .Οι πολίτες του Αμαρουσίου ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ .Ο Δήμαρχος δε διορίζεται…
Ως κάτοικος Αμαρουσίου ,ως ελευθερο-επαγγελματίας ιατρός  Οφθαλμίατρος Χειρ/γός της πόλης του Αμαρουσίου ,ως ενεργός πολίτης,γυναίκα,σύζυγος,μητέρα τριών παιδιών στηρίζω με τη δική μου υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος ,τον επόμενο δήμαρχο Αμαρουσίου τον Πάνο ΒΡΑΧΝΟ ,άξιο πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου Αμαρουσίου,εξαίρετο  επιστήμονα Γενικό  Χειρουργό,διευθυντή της Β’ Χειρ/κής κλινικής του Νοσοκομείου ΚΑΤ, έναν άνθρωπο με τεράστια κοινωνική προσφορά ,έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, έναν εθελοντή Ιατρό στους “Γιατρούς της Αγάπης” (στην κοινή δράση μας τα τελευταία χρόνια).Πανεπιστημιακός δάσκαλος , ανθρωπιστής, καλός συνάδελφος, αγαπημένος φίλος και συμπολίτης όλων μας.
Εμείς, οι πολίτες του Αμαρουσίου θα εκλέξουμε τους πιο άξιους δημοτικούς συμβούλους που έχουν το σθένος  να αγωνιστούν για τα προβλήματα της πόλης και των συμπολιτών τους. Επιλέγουμε δημοτικούς συμβούλους με γνώμονα το σθένος ,την προσωπικότητα, την αγωνιστικότητα, το αίσθημα δικαίου,την ανεξάρτητη κρίση τους, την έως τώρα “γραφή” του καθενός .Ενημερωνόμαστε για τους νέους υποψηφίους ,κρίνουμε το έργο των παλαιότερων. Σκεφτόμαστε πριν ψηφίσουμε. Ενημερώνουμε φίλους.
Οι εκλογές είναι η αμεσότερη διαδικασία  της δημοκρατίας,η εφαρμογή της δύναμης ψήφου των πολιτών για βελτίωση των πολιτικών της διοίκησης προς όφελος της κοινωνίας.
Οι εκλογές είναι μεγάλο κεκτημένο,αποτέλεσμα αιματηρών κοινωνικών αγώνων, ένα μεγάλο δικαίωμα των πολιτών ,αλλά και υποχρέωση  για συνειδητή ψήφο. Ψήφο σωστής διοίκησης.
Δίνουμε ΕΛΠΙΔΑ στο ΑΥΡΙΟ, για εμάς και τα παιδιά μας. Για ένα αληθινά ανθρώπινο, σύγχρονο λειτουργικό Μαρούσι.Για μία καλύτερη καθημερινότητα .
Σωστές επιλογές στο παρόν είναι η μόνη ελπίδα, η μόνη σωτηρία για ένα καλύτερο αύριο.ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .Μένουμε Μαρούσι.
ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ,δημοκρατικότητα,συμμετοχή, αληθή συνεργασία. Η πόλη μας ενώνει και χρειάζεται όλες τις  “υγιείς” δυνάμεις,τις καλύτερες  συνεργασίες. Δεξιόστροφους κεντρώους αριστερόστροφους.
Το Μαρούσι μας ενώνει. ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ.
ΟΡΑΜΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ-ΕΡΓΟ.
Με εκτίμηση,
ΜΠΑΡΛΑ-Νικολοπούλου Παναγούλα(Γιούλα)
Οφθαλμίατρος Χειρ/γός ,MD FEBO
Θησέως 2,Μαρούσι
Facebook Comments