Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Αμαρουσίου

 

MAROUSI FOTOΣυνεχίζονται οι εγγραφές  στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο τμήμα Αμαρουσίου και στους δύο  κύκλους μαθημάτων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν φέτος συνεχόμενα την ίδια ημέρα, και με διαφορετική θεματολογία ο καθένας.

Πιο συγκεκριμένα:

Το θέμα του Α΄ κύκλου μαθημάτων είναι : «Διαχείριση Σχέσεων: Η Τέχνη να Ζούμε Καλά Μαζί με τους Άλλους».

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 16.30 έως 19.00, στην Αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Β. Σοφίας, αρ 9.

Οι συμμετέχοντες στο Α΄κύκλο μαθημάτων θα γνωρίσουν τρόπους διαχείρισης των δυσκολιών στις ανθρώπινες σχέσεις, θα μάθουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά, θα γνωρίσουν τα μοτίβα επιλογής συντρόφων και φίλων καθώς και ποιες είναι οι προϋποθέσεις για επιτυχημένες διαπροσωπικές σχέσεις.

Το θέμα του Β΄ παράλληλου κύκλου μαθημάτων είναι: «Ψυχική και Σωματική Υγεία» .

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν επίσης την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες διαλέξεις, κάθε Δευτέρα, ώρες 19.30 έως 22.00, στην Αίθουσα  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Β. Σοφίας, αρ 9, Μαρούσι.

Οι συμμετέχοντες στον Β΄ Κύκλο Μαθημάτων, θα διδαχθούν από τους πλέον ειδικούς εισηγητές, τη σύνδεση  της ψυχικής και σωματικής υγείας, με στόχο να βελτιώσουν τα επίπεδα της υγείας τους, μαθαίνοντας να αναγνωρίζουν και διαχειρίζονται τα διάφορα συμπτώματα.

Κατά την διάρκεια αλλά και μετά την λήξη των μαθημάτων οι σπουδαστές θα έχουν πρόσβαση σε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε, χωρίς κανένα ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, απλά και μόνο καταβάλλοντας την σχετική και εφ΄απαξ συνδρομή εγγραφής. Ειδική έκπτωση συνδρομής για ομαδικές εγγραφές 5 ατόμων, για ανέργους, πολύτεκνους, άτομα ΑΜΕΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.

Σημειώνεται ότι εάν κάποιος επιθυμεί να εγγραφεί και στους δύο κύκλους μαθημάτων, μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή ξεχωριστά για τον καθένα κύκλο.

Οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας  και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: www.alp.gr.  Θέσεις περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων οι συμμετέχοντες και έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό παρακολούθησης , λαμβάνουν σχετική βεβαίωση.

Περισσότερες πληροφορίες: www.alp.gr τηλ: 2821501060-6932447016  email: [email protected].

 

Facebook Comments