Ο Πάνος Βραχνός στην Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη

LOU_4993 copy

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Η ιστορία μας είναι ο πολιτισμός μας και η διαδρομή στο χρόνο είναι ένα ταξίδι που συχνά μας βοηθά να επαναπροσδιορίζουμε σημαντικά έργα ανθρώπων που άφησαν στην Τέχνη και τον Πολιτισμό το ξεχωριστό αποτύπωμά τους, το μοναδικό στίγμα τους.

Με το σκεπτικό αυτό διοργανώθηκε μία πολύ σημαντική έκθεση που αποτελεί φόρο τιμής στους σημαντικότερους πυλώνες τέχνης και πολιτιστικής προσφοράς στην πόλη του Αμαρουσίου με τιμώμενους φορείς  το Ίδρυμα Γιάννη Τσαρούχη, το Μουσείο Ευγένιου Σπαθάρη, το Μουσείο Ελληνικής Κεραμικής και τον γλύπτη Γιώργο Γεωργιάδη.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην Δημοτική Ολυμπιακή Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης» παραβρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΜΑΡΟΥΣΙ-ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ”  Πάνος Βραχνός συνοδευόμενους από υποψηφίους του συνδυασμού του.

Η ανάδειξη της διαδρομής των φορέων αυτών και η εκ νέου αναφορά στο πολιτιστικό τους έργο σε κάθε περίπτωση αποτελεί το βασικό στόχο της έκθεσης η οποία θα διαρκέσει από τις 3 έως τις 11 Μαΐου και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 21:00.

Facebook Comments