Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

fullsizerender-3Με τη νέα διοίκηση του ΟΑΚΑ, τον  Βασίλη Βελέντζα, Συντονιστή Διευθυντή, και την  Τζούλια Καπώνη, Διευθύντρια εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων συναντήθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  Γιώργος Πατούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα και συμφωνήθηκε περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές προκειμένου τα οφέλη για τους δημότες  να είναι αντάξια για την ιστορία και τον αθλητισμό της πόλης.

Ο κ. Πατούλης διεκδίκησε τη  δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ για τους αθλητικούς συλλόγους και τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ενώ επεσήμανε για μια ακόμη φορά ότι το Μαρούσι είναι ένας αδικημένος δήμος αναφορικά με την υποστήριξη του Υπουργείου Αθλητισμού για την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ωστόσο τόνισε ότι στο ΟΑΚΑ δεν υπήρξε ούτε πρόκειται να επιτρέψει να υπάρξει ποτέ Άβατο και πως τέτοιου τύπου απαξιωτικές και προσβλητικές δηλώσεις οι οποίες απέχουν μακράν της πραγματικότητας και του ήθους που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

 

 

Facebook Comments