Η Αφροδίτη Φράγκου για την ανάληψη καθηκόντων ως Δ.Σ.Αμαρουσίου

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αμαρουσίου, 22 Ιούνη, αναλαμβάνω την εκπροσώπηση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Δημοτικής Κίνησης “Εκτός των Τειχών”. Αντικαθιστώ τον σύντροφο Τάσο Σπυρόπουλο, ο οποίος στην τρέχουσα τετραετία εκπροσώπησε μαχητικά τη δημοτική μας κίνηση από τον Σεπτέμβρη του 2020.

Σκοπός του “Εκτός των Τειχών” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είναι να αποτελεί τη φωνή όσων αγωνίζονται. Των εργαζόμενων, των φοιτητών/τριών, των μεταναστών/τριών, των γυναικών, των ΛΟΑΤΚΙ+, των αναπήρων, των μαθητών/τριών. Το “Εκτός των Τειχών” παλεύει για το δικαίωμα όλων σε μια ανθρώπινη πόλη, αλλά και για τα ανθρώπινα δικαιώματα συνολικά. Ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και διάκρισης.

Παλεύει ενάντια στη μετατροπή των δήμων σε επιχειρήσεις, ενάντια στην υποβάθμιση του περιβάλλοντος και των δημόσιων χώρων, ενάντια στη διάλυση των δημοτικών υπηρεσιών. Όμως αυτά δεν είναι μόνο επιλογές της εκάστοτε δημοτικής αρχής, αλλά εκπορεύονται από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές των κυβερνήσεων και από το σύστημα που γεννάει ανισότητες. Γι’ αυτό, το “Εκτός των Τειχών” δεν περιορίζεται στα τοπικά ζητήματα αλλά τα συνδέει με την κεντρική πολιτική. Παλεύει ενάντια στην κυβέρνηση και ενάντια στον καπιταλισμό.

Αυτή τη μάχη υπόσχομαι να υπηρετήσω μέσα από τη συμμετοχή μου στο δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου. Καθώς φυσικά και έξω από αυτό, με τη συμμετοχή μου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της κίνησής μας, στους αγώνες των εργαζόμενων και κατοίκων της πόλης μας.

Για την Αριστερή Ριζοσπαστική Δημοτική Κίνηση ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ Αμαρουσίου

Αφροδίτη Φράγκου

Αιρετή & ανακλητή εκπρόσωπος στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

Facebook Comments