Απάντηση Γιάννη Νικολαράκου σε Σταθούλη

Marousi_Logo1-2-1-1-2-2-3-1-1-2-1-1-1-3-2-2-1-1Ξεπερνώντας τα γελοία και άκρως προσβλητικά σχόλια του κυρίου Σταθούλη – που προφανώς φανερώνουν και ποιότητα χαρακτήρα, αναρωτιέμαι εάν εκείνος και η παρέα του με την μακρά πείρα των αυτοδιοικητικών θεμάτων, γνωρίζει τι συμβαίνει στις γειτονιές της πόλης μας ή πως νιώθει ένας από τους καταστηματάρχες που ζουν το έργο του parking σε συνέχειες.

Μήπως, αντί να προσβάλλει ο κύριος Σταθούλης κάποιον, που προς το παρόν είναι ένας από τους πολίτες – που καλείται να υπηρετεί, άσχετα αν του αρέσει η κριτική του – να πήγαινε να εξηγήσει στις μητέρες με τα καροτσάκια και τους ΑΜΕΑ, που δεν μπορούν να προχωρήσουν στα περισσότερα πεζοδρόμια του Αμαρουσίου, ή στους ηλικιωμένους που πρέπει να κάνουν καγιάκ στη Συγγρού και στην Αγίας Ελεούσης, για τους ελάχιστους πόρους και το εξαιρετικά «δυσκίνητο» θεσμικό πλαίσιο (αλήθεια, για πείτε μας, πάλι, πόσο κόστισαν τα μηχανήματα για την στάθμευση που δεν δούλεψαν ποτέ και που σήμερα είναι παρωχημένα ενώ αποφασίζετε να δώσετε, πάλι, ένα σκασμό λεφτά για να τα αναβαθμίσετε).

Συμφωνώ με τον κύριο Σταθούλη ότι δεν υπάρχει χώρος για μαθητευόμενους μάγους, όπως και για μόνιμους δήθεν ειδικούς.

Μπορεί να μην έχω μαγικό ραβδάκι, αλλά έχω εξαιρετικούς συνεργάτες και υποψηφίους με τεκμηριωμένη εμπειρία, γνώσεις και όρεξη για πολλή δουλειά.

Άλλωστε, αυτή είναι η ομορφιά του πολιτεύματος κύριε Σταθούλη: το ότι οι πολίτες μπορούν να συμμετάσχουν με την κριτική τους και τις προτάσεις τους.  

Εκτός κι αν στον κόσμο σας, οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι δήμαρχοι γεννιούνται ή ευλογούνται από κομματικά χρίσματα και κάθε άλλος πρέπει να προσβάλλεται ή να ακυρώνεται.

Αντί, λοιπόν, να προσβάλλετε κύριε Σταθούλη, δεχθείτε ότι υπάρχει πλέον τεκμηριωμένος αντίλογος και προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον πανικό σας.

Λυπούμαστε που σας ξεβολεύουμε, αλλά το Μαρούσι αλλάζει.

Και κάτι τελευταίο κύριε Σταθούλη· ακόμη δεν έχουμε αρχίσει με τα πολύ σοβαρότερα. Η συνέχεια προσεχώς…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου

Facebook Comments