Άνοιξε τις πύλες του το 2ο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Σχήμα και Χρώμα» στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου

 

sm_PicMonkey Collage ellada sxima k xrwmaΈγιναν τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ «Ελλάδα, Σχήμα και Χρώμα», στην Ολυμπιακή  Δημοτική Πινακοθήκη , το Σάββατο 20  Μαΐου 2017.

 

 

Η έκθεση περιλαμβάνει  έργα  ζωγραφικής, αγιογραφίας, μικτής τεχνικής και γλυπτικής από τους καλλιτέχνες:  Λίλα Δίδου,   Τέρρη Ζήκου,    Δήμητρα Καραχάλιου,    Μαρία Καρζή, Ελίνα Καστρινάκη, Έλενα Κατσαντώνη, Χρήστο Λάμπρου, Ιωάννα Ξανθοπούλου,  Ζωή Σαβίνα,  Ρουσσέτο Σιγάλα, Ντίνα Καστρινάκη, Φανή Σιμωνίδου, Πένυ Χονδρογιάννη.

Επίσης παρουσιάζεται ομαδική έκθεση επιλεγμένων φωτογράφων της ομάδας Ελλάδα Σχήμα & Χρώμα, και την παρουσίαση Φωτογραφίας με τίτλο «ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ», μία Φωτογραφική διαδρομή μέσα από το Ιστορικό Αρχείο της ΕΦΕ, στην Ιστορία της Ελλάδας.sm_unnamed1

Την Τετάρτη 24 Μαΐου στις 07:00 μ.μ., θα γίνει η παρουσίαση του Κυριάκου Αζαδέλη με θέμα «Αισθητική, Τρόποι Προσέγγισης και Ιδιαιτερότητες στη Φωτογραφία Δρόμου».

Την Πέμπτη 25 Μαΐου  στις 07:00 μ.μ., θα παρουσιασθεί ζωντανή εκπομπή στο διαδικτυακό Ραδιόφωνο KL GALLERY WEB RADIO.COM μέσα από το χώρο της Πινακοθήκης, με τον Βασίλη Λάππα, καλεσμένος του  ο Βασίλη Κουτσαβλή. Μία εκπομπή για το Ταξίδι, την τέχνη, και τον Πολιτισμό μας με τίτλο «ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ».

Το Φεστιβάλ  θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 31 Μαΐου, έχει ελεύθερη είσοδο και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 π.μ. με 14.00 και 18.00 με 22.00, ενώ Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 20.00.

Καθημερινά θα υπάρχει μπουφές, μουσική και η δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

 

Facebook Comments