Συνεχίζονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, τμήμα Δήμου Αμαρουσίου

alp_maroussi2

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Α΄κύκλο μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήμα  Δήμου Αμαρουσίου, ο οποίος έχει θέμα: «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και πως να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά, από τους πλέον ειδικούς εισηγητές. 

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 16:30 έως 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Δικαίωμα εγγραφής έχει ο καθένας που το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π., www.alp.gr, και έως της συμπληρώσεως  των προβλεπόμενων θέσεων,(άτομα 200).

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € ανά άτομο. Για τους κατόχους της κάρτας ΕΡΜΗΣ, ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες και ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.

Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα  με τους εισηγητές και τα θέματα τους, θα ανακοινωθεί στην πορεία των εγγραφών.

 

Πληροφορίες/Εγγραφές: www.alp.gr και στη γραμματεία του Α.Λ.Π. τηλ: 2821501060 κιν. 6932447016 (κα Κατερίνα Σταγάκη).
Γραφείο Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Αμαρουσίου: 213-20.38.332
(κα Χριστίνα Γαλανοπούλου).

 

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Facebook Comments