Σεμινάρια καινοτομίας για νέους στο Μαρούσι

Η ομάδα της startup Busine$$cool, σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου  πραγματοποιεί διήμερα βιωματικά σεμινάρια, σε δύο κύκλους, για εφήβους ηλικίας 13 έως 17 ετών, με θέμα «Πρόσκληση στην Καινοτόμο Επιχειρηματικότητα».

Poster Σεμινάρια Businesscool

Θεματολογία

  1. Δημιουργία ομάδων και ανάπτυξη σχέσεων ομάδας
  2. Δημιουργία ιδεών, brainstorming, business canvas
  3. Branding, Marketing
  4. Δημιουργία Παρουσιάσεων, Τεχνικές Pitching

 

Τα σεμινάρια του Α’ κύκλου θα πραγματοποιηθούν 11 και 13 Ιουλίου από τις 9:30πμ. έως 2:00μμ.

 

Τα σεμινάρια του Β’ κύκλου θα πραγματοποιηθούν 18 και 20 Ιουλίου από τις 9:30 πμ. έως 2:00μμ.

 

Και οι δύο κύκλοι σεμιναρίων θα διεξαχθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα.

 

Μέσα από τα σεμινάρια, οι έφηβοι θα ενημερωθούν σχετικά με θέματα που άπτονται των επιχειρηματικών τεχνικών, ενώ παράλληλα η ομάδα της Busine$$cool θα ανακαλύψει, μέσω ειδικών ερωτηματολογίων, τα δυνατά σημεία των εφήβων και θα τους καθοδηγήσει ανάλογα με τις δεξιότητές τους προς τα αντίστοιχα επαγγελματικά πεδία.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στην πιλοτική φάση των σεμιναρίων, θα συνδράμουν με ένα συμβολικό ποσό για την κάλυψη των αναλωσίμων, ενώ με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων θα λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Businesscool.
 Συνδρομή ανά κύκλο: Το συμβολικό ποσό των 5€ ανά εκπαιδευόμενο.
 Σειρά προτεραιότητας: με την ημερομηνία εγγραφής στο www.businesscool.gr

 

Η Businesscool δημιουργήθηκε από αποφοίτους του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου και αποτελεί μια καινοτομία στην ελληνική εκπαιδευτική πραγματικότητα. Στόχος της είναι να μεταφέρει το πάθος του να ξεχωρίζεις, προς όλους του μαθητές της.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.businesscool.gr και επικοινωνήστε στο [email protected] και στο 210 3001799.

Facebook Comments