“Βήματα μπροστά” για Καλό και Κανακάκη

DSCN2583Θετικά ανταποκρίθηκαν στο κοινό κάλεσμα του  Χρήστου Καλού και του Παναγιώτη Κανακάκη οι  πολίτες της Κηφισιάς και έτσι σήμερα Κυριακή 20 Ιανουαρίου ,  στη Νέα Κηφισιά, αποφάσισαν να δώσουν το παρόν προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια. 

Και οι δύο αναφέρθηκαν στα  πολλά προβλήματα που ψάχνουν να βρουν λύση και  στην κοινή προσπάθεια κόντρα

στα στερεότυπα που προσπαθούν να  επιβάλλουν τα κόμματα και οι παρατάξεις.DSCN2592

Με έμφαση τόνισαν ότι  ως συνειδητοποιημένοι πολίτες και δημότες του ενιαίου δήμου , επιθυμούν να δώσουν τα χέρια και συγχρόνως το παράδειγμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούν να προχωρήσουν μπροστά για το καλό της πόλης .

Αν και ο καθένας  ανήκει σε διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, τους οποίους σέβονται και τιμούν, είναι σύμφωνοι στο γεγονός ότι για να υπηρετήσουν την πόλη, όπως πραγματικά της αξίζει, πρέπει να ανοίξουν τον δρόμο της υπέρβασης. Μιας υπέρβασης πρωτόγνωρης για τα δεδομένα του δήμου Κηφισιάς.

Μάλιστα καλούν  τους δημότες  να συμμετάσχουν σε αυτήν την προσπάθεια  εκτιμώντας, ο καθένας για τον εαυτό του, εάν πρέπει να στηρίξει το παρελθόν που  «δεν πρέπει», το παρόν που «δεν μπορεί», ή το μέλλον της δημιουργίας και των βημάτων μπροστά. DSCN2596 DSCN2599 DSCN2601

Facebook Comments