Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι στην Κηφισιά

Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι ημεδαποί κατηγορούμενοι για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων στην περιοχή της Κηφισιάς

Ταυτοποιήθηκαν -4- επιπλέον ανήλικοι

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της 9-7-2021 στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, δύο 17χρονοι ημεδαποί, κατηγορούμενοι για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Συγκατηγορούμενοι των ανωτέρω τυγχάνουν 4- επιπλέον ανήλικοι, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται.

Ειδικότερα, την προηγουμένη (8-7-2021) στην περιοχή της Κηφισιάς, ομάδα νεαρών με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρών αντικειμένων, επιτέθηκε και τραυμάτισε 15χρονο ημεδαπό και επιπλέον του αφαίρεσαν την τσάντα του, που περιείχε το κινητό του τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τ.Α. Κηφισιάς και την ανάλυση των στοιχείων που προέκυψαν από το σύνολο του προανακριτικού υλικού, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και πιστοποιήθηκε η συμμετοχή των ανωτέρω κατηγορουμένων στην προαναφερόμενη επίθεση και τραυματισμό του 15χρονου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Facebook Comments