Ο Δήμος Κηφισιάς “ντύνεται” γιορτινά

Η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς:

Σε πείσμα των καιρών και υπό άλλες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορονοιού, ο  Δήμος Κηφισιάς «ντύνεται» γιορτινά και στολίζει τις πόλεις του Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου.

Η ομάδα Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων Νίνα -Ασπασία Βλάχου ασχολούνται με το χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στις συνθήκες που έχει επιβάλει η πανδημία.  

Μέσω αυτής της προσπάθειας προσφέρεται στους κατοίκους εορταστική ατμόσφαιρα στους δρόμους και στις πλατείες όπου τοποθετούνται λαμπιόνια, διακοσμητικά στοιχεία και χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Από τις αρχές του μήνα έχει ξεκινήσει ο εορταστικός στολισμός σε κεντρικά σημεία του Δήμου αλλά και στις γειτονιές. Το φως των Χριστουγέννων έρχεται στον Δήμο μας, να φωτίσει τις καρδιές μας και να προσφέρει χαρά κι ελπίδα.

Φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν θα πραγματοποιηθεί το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα του Δήμου μας αλλά θα μεταφερθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων με επιβλητικό στολισμό, διαδικτυακό άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων, διαδικτυακή θεατρική παράσταση για τα παιδιά  και χριστουγεννιάτικες νότες στους δρόμους των πόλεων μας.

Ευχαριστούμε τον Προϊστάμενο Ηλεκτροφωτισμού Κώστα Παπαιωάννου και τους συνεργάτες του Τάσο και Κώστα Καλλιανιώτη, Σταμάτη Μουστάκα, Δημήτρη Καψαλό, Εφραίμ Τσερνάκη Παναγιώτα Πατσαβού, Γιώργο Κατσιαβό, τον Γιώργο Σακαλή, τις γραμματείς της Αντιδήμαρχου Αριάννα Ατζιτήρη και Έφη Κολέκα τον Αλέξανδρο Σούτσο, από τον Πολιτιστικό και πάντοτε τη κυρία της διακόσμησης Κατερίνα Κροντηρά.

Φωτογραφίες: Ελισάβετ Αποστόλου

Facebook Comments