Κλειστά τα Σχολεία και οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στον Δήμο Κηφισιάς τη Δευτέρα 24 και Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Μετά από ευρεία σύσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου  Πατούλη  με τους Δημάρχους της Αττικής, τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο και μετεωρολόγους  αποφασίστηκε η διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αττική τη Δευτέρα 24/1 και την Τρίτη 25/1, λόγω δυσμενών προγνώσεων για έντονη χιονόπτωση αλλά και για την προστασία των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού από τις μετακινήσεις.

ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

Επιπλέον για τους Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς σταθμούς ο Δήμαρχος Κηφισιάς αποφάσισε τη μη λειτουργία τους τις ίδιες ημέρες.

H κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τη Τρίτη 25/1 οπότε και θα υπάρξει ανακοίνωση, σχετικά με τη λειτουργία των σχολείων και των παιδικών σταθμών την Τετάρτη 26/1.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ

Επειδή προβλέπεται η μη λειτουργία του ΧΥΤΑ το διήμερο Δευτέρα 24/1 και Τρίτη 25/1 , ο Δήμος Κηφισιάς ζητά από τους πολίτες να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν τα οικιακά απορρίμματα στο σπίτι  τους.

Facebook Comments