Καταθέσεις στεφάνων στον Δήμο Κηφισιάς

unnamedΜε εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και την κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων της πόλης από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης ξεκίνησαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο Δήμο Κηφισιάς.

Κατάθεση στεφάνων, πραγματοποιήθηκε στο Mνημείο των Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών, του Σώματος EΕλλήνων Προσκόπων, του Σώματος Eλληνικού Oδηγισμού, εκπροσώπων σωματείων, συλλόγων, καθηγητών και δασκάλων.Εμφάνιση 4.jpg

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ Εκάλης.

Στις καταθέσεις στεφάνων μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν αύριο 28 Οκτωβρίου με την επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου, την επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων και την κατάθεση στεφάνων στην Κηφισιά αλλά και την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση στην Πλατεία Πλατάνου.

 

 

 

Facebook Comments