3ο βραβείο στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2020-21 για το Ε1 του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς

Η σχετική ανακοίνωση:
Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς “Πηνελόπη Δέλτα” και ειδικότερα στο τμήμα της Ε1 για τη διάκριση του στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2020-21 με τίτλο: «Νotre collection de rêves et de découvertes» (Η συλλογή μας με όνειρα και ανακαλύψεις).
Ακολουθεί η ανακοίνωση του σχολείου:
«Το Ε1′ τμήμα του σχολείου μας κατέκτησε το 3ο βραβείο στον πανελλήνιο Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2020-21, με τίτλο: «Νotre collection de rêves et de découvertes» (Η συλλογή μας με όνειρα και ανακαλύψεις).
Με μεγάλο ενθουσιασμό και χαρά, οι μαθητές/τριες, με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της εκπαιδευτικού Γαλλικών κ. Βάσιας Χασιώτη, κατάφεραν να δημιουργήσουν το δικό τους φανταστικό Ελληνικό νησί, που το ονόμασαν “Το νησί των Ονείρων” (Onironissi, L`île de rêves). Με φαντασία, έμπνευση και δημιουργικότητα, ζωγράφισαν τις ιδέες τους, συνέθεσαν έναν τουριστικό οδηγό για το υπέροχο νησί τους, φαντάστηκαν ιστορίες, θρύλους και μνημεία και τελικά κατέκτησαν το 3ο βραβείο πανελλαδικά, σε ένα Διαγωνισμό με πάνω από 4000 συμμετοχές. H διάκριση αυτή των παιδιών μας είναι πραγματικά αξιέπαινη και εντυπωσιακή!»
Facebook Comments