Συνεχίζονται οι Συνοικιακές Συνελεύσεις στον Δήμο Κηφισιάς

unnamed-2Γόνιμος και ελεύθερος διάλογος με τους πολίτες και ανάδειξη των προβλημάτων που τους απασχολούν πραγματοποιείται στις Συνοικιακές Συνελεύσεις του Δήμου Κηφισιάς που πραγματοποιούνται με ιδιαίτερη ένταση στις συνοικίες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και την Εκάλη.

Παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου, του προεδρεύοντος των Συνοικιακών Συνελεύσεων – Αντιδημάρχου  Γιώργου Τσούλου, Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων σχολείων και φορέων συζητούνται αιτήματα που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών και αφορούν τομείς όπως καθαριότητα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κ.α.

Παράλληλα οι πολίτες ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης των έργων του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού 2016 από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Μιχάλη Καυγαλάκη, ενώ συστήνονται οι επιτροπές για τον Συμμετοχικό Προϋπολογισμό του 2017.

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθούν επίσης οι παρακάτω Συνοικιακές Συνελεύσεις:

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Εθνικιστών & Αναπήρων Πολέμου, Νέας Ερυθραίας στο 2ο & 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς (Σπετσών & Ψαρών).

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:30 με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Νέας Κηφισιάς (από Ελαιών ως Ούλεν), στο Πνευματικό Κέντρο Ι.Ν.Αγ.Τριάδος (Παυσιλύπου 1 & Κηφισού).

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Εργατικών Πολυκατοικιών στο 6ο Δημοτικό Σχολείο (Λάμπρου Κατσώνη 53).

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Κεφαλαρίου στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, Λεβίδου 42 (στο μικρό αμφιθέατρο)

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:00 με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής Αδαμών, στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς (Πελοποννήσου 3).

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:30 με τη συμμετοχή των κατοίκων της Πολιτείας, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς (Πλατεία Πολιτείας).

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 στις 18:30 με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Καστρίου Νέας Ερυθραίας, στη Βίλλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4

Συνοικιακή Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 στις 19.00 με τη συμμετοχή των κατοίκων της Εκάλης στο Εντευκτήριο Εκάλης (Πλατεία Κέννεντυ, 8η στάση

Facebook Comments