Συγχαρητήρια σε ομάδες που διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους στον Δήμο Κηφισιάς

Η ανακοίνωση  του δήμου Κηφισιάς και του δημάρχου σε ομάδες που διακρίθηκαν:

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος συγχαίρουν την ομάδα Παμπαίδων του Αθλητικού Ομίλου  Πετοσφαίρισης Κηφισιάς (ΑΟΠ) για την δεύτερη θέση που κατέλαβε στο Πρωτάθλημα της  ΕΣΠΑΑΑ, την ομάδα του Γ.Σ. Ηρακλής Κηφισιάς για την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στο Βόλεϊ, την ομάδα Γυναικών «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας, για την δεύτερη θέση στον τελικό του final 4 του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ και την ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. Κηφισιάς για την άνοδό της στη Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τις Διοικήσεις, και τους φιλάθλους για την εξαιρετική πορεία των ομάδων την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα Βόλεϊ Παμπαίδων του ΑΟΠ Κηφισιάς, στα χνάρια της Ανδρικής Ομάδας, με σθένος, κόπο, αλληλεγγύη και ομαδική προσπάθεια, πέτυχε νικηφόρα αποτελέσματα που την οδήγησαν στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου κάτι που μας κάνει όλους υπερήφανους.

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του Γ.Σ Ηρακλής Κηφισιάς με  πείσμα και αφοσίωση διακρίθηκε για μια ακόμα χρονιά, αναδεικνύοντας νέα ταλέντα και βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών «Αμαζόνες» Νέας Ερυθραίας, μετά την άνοδο της στην Α2 Γυναικών κατάκτησε και την δεύτερη θέση στον τελικό του final 4 του Κυπέλλου Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, ολοκληρώνοντας την καλή φεινή ης πορεία.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει πλέον τρεις ομάδες που αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ Γυναικών: Αμαζόνες, Ηρακλή και ΖΑΟΝ αποδεικνύοντας ότι το βόλεϊ στον Δήμο μας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να ανέβει ακόμη περισσότερο.

Τέλος η ομάδα Μπάσκετ Ανδρών του Γ.Σ. Κηφισιάς με την άνοδό της στη Β΄ Κατηγορία της ΕΣΚΑ μας προσέφερε μια ακόμα σημαντική διάκριση στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας.

Οι αθλητικές επιτυχίες, μας κάνουν υπερήφανους  αλλά παράλληλα και υπεύθυνους για το μέγεθος της υποχρέωσης μας απέναντι στον μαζικό και σωματειακό αθλητισμό. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία σας για ακόμη υψηλότερους στόχους.

 

Facebook Comments