Σε αγιασμούς σχολείων του Δήμου Κηφισιάς ο Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος

unnamedΤο πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά χτύπησε σήμερα σε όλα τα Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς και εν μέσω ευχών έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός. Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και Μέλη των Σχολικών Επιτροπών Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, οι Πρόεδροι και Μέλη των Δημοτικών Ενοτήτων, παραβρέθηκαν στα Σχολεία του Δήμου σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη και ευχήθηκαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς «καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος κατά την τελετή του Αγιασμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο Δημοτικό Σχολείο Εκάλης, στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς και στο 8ο Νηπιαγωγείο Κηφισιάς.

Εμφάνιση DSC_0949.JPG

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη, υπομονή, κατανόηση και αλληλεγγύη. Ο κ. Θωμάκος τόνισε πως προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η καλή κατάσταση των σχολικών συγκροτημάτων από τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς έως και το Λύκειο και υπογράμμισε την ικανοποίηση του που την νέα χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες βρίσκονται στα σχολεία τους χωρίς προβλήματα.

Επίσης επεσήμανε πως η Δημοτική αρχή, έχει στενή και διαρκής συνεργασία με την εκπαιδευτική και σχολική κοινότητα, με σκοπό να βοηθήσει στην άμεση επίλυση οποιουδήποτε ζητήματος προκύψει και να συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία όλων των Σχολείων του Δήμου. Προς την κατεύθυνση αυτή εργάζονται τα τεχνικά κλιμάκια του Δήμου ενώ όλη την χρονιά θα τρέχει παράλληλα και εξωτερική εργολαβία.

.

 

Facebook Comments