Παρουσίαση εικονικών επιχειρήσεων από τους μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Κηφισιάς και του Β’ Αρσάκειου Τοσίτσειου Λυκείου Εκάλης

6bb3b901-a4a0-4fa2-8264-a45e824193c2Η φαντασία, το πνεύμα συνεργασίας και η διάθεση για επιχειρείν οδήγησε μαθητές και μαθήτριες των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς να συμμετάσχουν και να διακριθούν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» του «Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece», το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας.

Ιδιαίτερα αξιόλογες και καινοτόμες ήταν οι  προσπάθειες δύο σχολείων που βρίσκονται στον Δήμο . Μέσα στο σχολικό περιβάλλον και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητριών το 3ο Γενικό Λύκειο Κηφισιάς και το Β’ Αρσάκειο Τοσίτσειο Λύκειο Εκάλης συμμετείχαν στο πρόγραμμα με τις δικές τους εικονικές επιχειρήσεις.

Ομάδες εργασίας και καθηγήτριες από τα δύο σχολεία θα παρουσιάσουν και θα προβάλουν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 στις 20.00 στο Αίθριο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Αντιδημαρχία Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Οργάνωσης , Προγραμματισμού και Πληροφορικής.

Facebook Comments