Ο Κόκκοτας τραγουδάει για την Κηφισιά

d7aff5d0-2399-4b83-845d-1c3ea36bcbf5Ο  Οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει μια και μοναδική συναυλία τον μεγάλο ερμηνευτή του ελληνικού τραγουδιού, τον Κηφισιώτη Σταμάτη Κόκκοτα.

Ο Σταμάτης Κόκκοτας θα εμφανισθεί   την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα: 21:00 στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 192, Κηφισιά

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, έχει ερμηνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα τραγούδια, των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών. Κορυφαία ονόματα όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Βασίλης Τσιτσάνης, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Χατζηνάσιος έγραψαν αθάνατα τραγούδια για τον μεγάλο ερμηνευτή.

Θα μας χαρίσει με τη μοναδική λαϊκή φωνή του αξέχαστα γνωστά τραγούδια όπως το «Με τι καρδιά να σ αποχαιρετήσω», το  «Πες πως μ’αντάμωσες», τον «Αλήτη», το «Μ’ένα όνειρο τρελό», το «Ρωμιός αγάπησε Ρωμιά», το «Γιέ μου» και άλλα μεγάλα τραγούδια της δισκογραφίας του.

Μαζί του ο γιος του Δημήτρης Κόκκοτας, ο οποίος έχει με τη σειρά του πολλές γνωστές επιτυχίες στην ελληνική δισκογραφία, και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου.

Μετά το τέλος της συναυλίας ο Δήμος Κηφισιάς θα βραβεύσει τον μεγάλο ερμηνευτή για την προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι.

 

Καταστήματα: PUBLIC, My Market, MediaMarkt,

Πρατήρια Βενζίνης: ECO, BP, SHELL.

 

Λεωφ. Θησέως 113 Εκάλη (Νάρκισσος)
Λεωφ Κηφισίας 353 Κηφισιά (έναντι Βενέτη)

Πλατεία Πλατάνων Κηφισιά (στην είσοδο Άλσους)

 

 

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 12€

Ειδικές ομάδες: 7 €

Προπώληση: 10 €

 

Facebook Comments