Ξεκίνησαν οι εργασίες στα σχολικά κτίρια του Δήμου Κηφισιάς

9d5cc550-fb8d-4b85-9a06-36fac4cbde46Παρεμβάσεις εκτελούνται στο πλαίσιο συντήρησης και επισκευής σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων του Δήμου Κηφισιάς, καθώς η  αναβάθμιση των σχολικών υποδομών είναι προτεραιότητά και υποχρέωση απέναντι στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Προηγήθηκε η συλλογή των αιτημάτων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των Διευθυντών των σχολικών μονάδων και ακολούθως πραγματοποιήθηκε αυτοψία στους σχολικούς  χώρους από την Τεχνική Υπηρεσία το Δήμου. Με γνώμονα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν ξεκίνησαν οι παρεμβάσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία των σχολικών μονάδων. Οι παρεμβάσεις στα σχολικά κτίρια εστιάζονται στο τρίπτυχο ασφάλεια-μόνωση-υγιεινή.

Το έργο είναι συνολικού κόστους 184.000 ευρώ και η δαπάνη έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό έτους 2016. Για πρώτη φορά στον Δήμο Κηφισιάς υλοποιείται ενιαία εργολαβία για όλα τα σχολεία στο πλαίσιο της συντήρησης τους.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στα σχολικά συγκροτήματα 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς, 3ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, 2ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, και Γυμνάσιο Νέας Ερυθραίας ενώ στον προγραμματισμό είναι ακόμα 10 σχολεία.

 

Facebook Comments