Με μουσική, βραβεύσεις και ομιλίες η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

a5652955-925a-470a-ad31-1a316e728e66Με μουσική, βραβεύσεις, σύντομες ομιλίες του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και του πρόεδρου της Ανθοκομικής Γιώργου Κομιανού πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της  62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στο Άλσος Κηφισιάς.

Την δροσερή βραδιά ζέστανε με τις μελωδίες της η Φιλαρμονική του Δήμου Κηφισιάς που άνοιξε την εκδήλωση. Ακολούθως η κεντρική σκηνή της Ανθοκομικής γέμισε χαρούμενες φωνούλες από την Παιδική Χορωδία των Τροβαδούρων. Οι λιλιπούτειοι πετύχανε με την αθωότητα τους να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το χώρο και να τραβήξουν τα βλέμματα των επισκεπτών χαρίζοντας τους το πιο γλυκό χαμόγελο.64141ffc-858d-42a7-b46a-94e4d9870fd0

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς.

Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν:

Ο Μέγας Υποστηρικτής της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς,  εταιρεία ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ (ΣΤΑΣΥ) για την υποστήριξή του.

Ο  Μέγα χορηγός της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, εταιρεία «MEDI  PRINOU» για την ευγενική του χορηγία.

Ο ομορφότερος κήπος, ο οποίος επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στην κα Χριστίνα Ξανθοπούλου  στα Αλώνια Κηφισιάς.

Το ομορφότερο μπαλκόνι το οποίο επιλέχθηκε μετά από διαγωνισμό. Το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Κωνσταντίνο Αναστασιάδη στην Νέα Ερυθραία.

Ο Αριστείδης Πουλημένος  που απεβίωσε πρόσφατα θερμός υποστηρικτής της Ανθοκομικής Έκθεσης για δεκαετίες, με ιδιαίτερα ξεχωριστή παραγωγή σε κάκτους και παχύφυτα.

Ο  Πάνος Ραυτόπουλος  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Έκθεσης, για τη συνολική συμβολή του στο Δήμο Κηφισιάς.

Ο  Χαράλαμπο Βογιατζή για την εθελοντική του προσφορά στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς

Οι  . Κλέων Τσέτης και Κωνσταντίνος Χριστάκος για την προσφορά τους στο βιντεοσκοπικό υλικό της έκθεσης.

Τα εκθεσιακά περίπτερα «Ιωάννη Γρύλλη»,  «Μαγδαληνή Ξυράφη & ΣΙΑ ΟΕ» και «Κυκέων Έλευσις» για τα αποτελέσματα των περιπτέρων τους.

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Κηφισιάς, για τις πρωτότυπες δράσεις τους και για την ψυχαγωγία που προσέφεραν στα παιδιά.

Η Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας για τις δράσεις της στην έκθεση.

Το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών για τη διαχρονική προσφορά του και για τη συμμετοχή του στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 62ης Ανθοκομικής.a443de82-9965-4ca5-a051-00eb69c52499

Οι χορηγοί επικοινωνίας STAR GROUP και REAL GROUP για την προσφορά τους στην 62η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς,  Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχία της φετινής Ανθοκομικής Έκθεσης σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο ενώ ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης  Γιώργος Κομιανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της έκθεσης και ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου.

Η τελετή λήξης της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Στο ειδυλλιακό και καταπράσινο περιβάλλον του Άλσους  η διακεκριμένη solist  Ευγενία Παπαδήμα αποχαιρέτησε  μελωδικά την ιστορικότερη γιορτή του Δήμου  με τον λυρισμό και την ποιητικότητα του Franz Liszt.b9543f68-f5c3-4244-be95-b6302445e1c7

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς για 18 ημέρες και με τη συμμετοχή 45  ανθοπαραγωγών σε 65 περίπτερα, 14 εμπόρων και 20 Συλλόγων, ΜΚΟ, Δημόσιων Φορέων, Εθελοντών, ΝΠΔΔ και το περίπτερο της Αλοννήσου  υποδέχθηκε περίπου 50.000 επισκέπτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν ποιοτικά  λουλούδια και φυτά στις καλύτερες τιμές της αγοράς και παράλληλα  να απολαύσουν πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις. Κατά τη διάρκεια της 62ης Ανθοκομικής Έκθεσης, 700 μαθητές δημοτικών σχολείων παρακολούθησαν το βιωματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είμαι ο σπόρος» σε συνεργασία με την ΜΚΟ Οργάνωση Γη και μαθήματα μελισσοκομίας από το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών

Σε κλίμα συγκίνησης το προσωπικό της έκθεσης αλλά και οι φίλοι του πιο ιστορικού θεσμού στο χώρο της ανθοκομίας ανανέωσαν το ραντεβού στο κόσμο των χρωμάτων και των αρωμάτων για την επόμενη χρονιά.

 

 

 

 

Facebook Comments