Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συναυλία κλασικής μουσικής της Ορχήστρα Αθηνών «ACADEMICA»

f3aa0744-a74c-4864-a5a3-1cea33b802feΜε εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία στο κατάμεστο από κόσμο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η συναυλία κλασικής μουσικής από την  Ορχήστρα Αθηνών «ACADEMICA» μαζί με τους σολίστ Χρίστο Παπαγεωργίου και Τζένια Μανουσάκη.

Πασίγνωστες κλασικές συνθέσεις και σύγχρονες μεταγραφές (καινοτομία της συναυλίας) παρουσιάστηκαν στη συναυλία με τους σολίστ να παίζουν, να διευθύνουν και να μιλούν στο κοινό για τα έργα.
Μια μουσική πανδαισία κλασικών και σύγχρονων έργων, με τους μουσικούς να δείχνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας τη δεξιοτεχνική τους δεινότητα και το πλούσιο ταλέντο τους.

Το κοινό απόλαυσε το απαιτητικό αλλά ταυτόχρονα δημοφιλές πρόγραμμα της Ορχήστρας Αθηνών «Academica», χειροκροτώντας θερμά όλους τους μουσικούς στο τέλος της παράστασης.

 

Την Ορχήστρα «Academica» προλόγισε η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς σε θέματα κλασικής και λόγιας μουσικής κα Ευγενία Παπαδήμα, η οποία ως μουσικός και σολίστ η ίδια, μίλησε για το σπουδαίο έργο της ορχήστρας.

Στη συναυλία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπης, η Πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ Έφη Κούτση, η Πρόεδρος του «Μενάνδρου» Πόλυ Αστερίου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κηφισιάς Γιάννης Παντελεάκης και Γιάννης Καπάτσος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» Φραντσέσκο Βιανέλλο κι ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με τη μαέστρο Ευγενία Μανωλίδου.

 

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.

Facebook Comments