ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ,  η καθιερωμένη γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε για 13η  συνεχή χρονιά ο οργανισμός Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.f0ac9279-92e6-4ad8-8554-fe47c4e05ea4

Την περασμένη Κυριακή ( 29/5/2016 )  το Άλσος Κηφισιάς γέμισε χαρούμενες παιδικές φωνές που διήρκεσαν από το πρωί ως αργά το μεσημέρι.

Ο καλός καιρός, σύμμαχος στην προσπάθεια, βοήθησε στην ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση μικρών και μεγάλων.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν, να κάνουν μικροκατασκευές, να ενημερωθούν για νέα παιδικά βιβλία που παρουσίασαν οι συγγραφείς Λένα Βλασταρά, Μαριλίτα Χατζημποντόζη  και η εικονογράφος Λήδα Βαρβαρούση στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν  τα βιβλιοπωλεία που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Δύο νεράιδες με το μαγικό ραβδί τους ζωγράφιζαν στα προσωπάκια και στα χεράκια των μικρών επισκεπτών χαρούμενα σχέδια.

Το δυναμικό παρών έδωσε και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων διοργανώνοντας εκπαιδευτικά παιχνίδια. 3662b7f4-a844-4521-b957-566fc2efc93a

 Μεγάλο ενδιαφέρον των παιδιών συγκέντρωσε κι ο Πύργος Αναρρίχησης, όπως και το Θεατρικό Παιχνίδι που πρόσφερε εθελοντικά όπως κάθε χρόνο η κα Κική Αυγουστάτου  σκηνοθέτις – ηθοποιός και μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Ακόμα η μεγάλη προσφορά των χορηγών έδωσε την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν και να δροσιστούν με γευστικότατα προϊόντα.

Στην μεγάλη γιορτή παραβρέθηκαν:  ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο  Αντιπρόεδρος του οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού  Αχιλλέας Κουρέπης,

ο Αντιδήμαρχος  Νέας Ερυθραίας Μιχάλης Καυγαλάκης ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Αυλήτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος, μέλη τοπικών συλλόγων , εκπαιδευτικοί και πλήθος γονέων και παιδιών.

 

Facebook Comments