Εγκαίνια της έκθεσης “Χρώματα στα βήματα της άνοιξης”

Μέσα σε πλήθος χρωμάτων πραγματοπoιήθηκαν χτες Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 19:00 το απόγευμα τα εγκαίνια της νέας έκθεσης εικαστικών της ομάδας ART WAY.f6f07f18-2289-439d-9a4e-876c6f39492c

”Χρώματα στα βήματα της άνοιξης” το θέμα της έκθεσης και ήταν τόσα πολλά που γλίστρησαν από τους καμβάδες και απλώθηκαν στις ψυχές μας.

Μέσα στα πλαίσια των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του μυθιστορήματος της αγαπημένης στο βιβλιόφιλο κοινό συγγραφέως Γεωργίας Κραββαρίτη-Κουρούμαλη.

Ο τίτλος του μυθιστορήματος ”Του έρωτα και του βοριά” των εκδόσεων  Όστρια. Πλήθος κόσμου πέραν των συμμετοχόντων εικαστικών συναντήθηκαν στο Πολιστιστικό Κέντρο της Νέας Ερυθραίας τη γνωστή ΒΙΛΛΑ ΚΩΣΤΑ προκειμένου να ζήσουν από κοντά τη μαγεία μιας βαραδιάς που πάντρεψε αρμονικά τη λογοτεχνία , τα εικαστικά αλλά και τη μουσική καθόσον και τις δύο  εκδηλώσεις τόσο την έκθεση όσο και την παρουσίαση του βιβλίου διάνθισε με τις μελωδικές της νότες η μουσικοσυνθέτης-καθηγήτρια πιάνου  Ελένη Μπελιμπασάκη.

Για τη συγγραφέα μίλησαν οι :

Βαγγέλης Παπαδόπουλος Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Πάνος Καλουδάς Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Στιχουργός ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο μας διάβασε η ποιήτρια – φωτογράφος Αφροδίτη Δρακοπούλου -Σάρδη.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς Καλός Χρήστος , ο μουσικοσυνθέτης των μεγάλων επιτυχιών του Ελληνικού τραγουδιού Γιώργος Κριμιζάκης με τη σύζυγο του Μαρία , ο μαέστρος – μουσικοσυνθέτης  με διεθνή βραβεία Γιάννης Ρενιέρης, η αντιπρόεδρος του σωματείου Ελλήνων τραγουδιστών  Ρεγγίνα Βραχιώτη, ο κοσμήτωρ του Ομίλου για την Unesco Tεχνών Λόγου και επιστημών Ελλάδος  γλύπτης  Γεώργιος Ρούσσης , ο δημοσιογράφος  Δημήτρης Ζάχος με τη σύζυγο  Κατερίνα Ζάχου ,η συγγραφέας  Ελένη Λύτρα, η εικαστικός  Βασιλική Ξηράκη , ο πιανίστας  Γιώργος Λεμονής, η Διαμερισματική Σύμβουλος του Δήμου Περιστερίου  Βασιλική Αράπη ,  η τραγουδίστρια  Σοφία Διαμαντιδάκη  , ο  εικαστικός και υπεύθυνος στον τομέα διαφήμισης στο ΜΕGA  Xρήστος Πετρίδης καθώς και πολλοί ακόμη φιλότεχνοι κάτοικοι των βορείων προαστίων. Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυνε προς το φιλότεχνο κοινό  η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ (Κέντρο Έρευνας και Μελέτης Μικρασιατικής Ερυθραίας)  Έφη Κούτση.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα συμβολικό κέρασμα προς τους επισκέπτες που περιελάμβανε χειροποίητες πίτες όλων των ειδών φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι απο την Αφροδίτη Δρακοπούλου-Σάρδη σύζυγο του διοργανωτή της εκδήλωσης εικαστικού -επιμελητή  εκθέσεων Γιώργο Σάρδη και εκλεκτό κρασί από τους Κορινθιακούς αμπελώνες προσφορά της  οικογενείας της συγγραφέως Γεωργίας Κραββαρίτη – Κουρούμαλη.

Facebook Comments