Στον πάτο έριξαν τον Δήμο Διονύσου

3b0e50df8077a42e5ea4ff9ca6921f4a_XL1-3-1-1-1-5-2-2Όσο πλησιάζουμε την ημέρα των δημοτικών εκλογών τόσο οξύνεται η κατάσταση  μεταξύ των δύο  μονομάχων, του σημερινού Δημάρχου Διονύση Ζαμάνη και του πρώην Γιάννη Καλαφατέλη.

Και οι δύο διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο αδιαφορώντας για την πόλωση που δημιουργείται εξ αιτίας των πράξεών τους και των λεγομένων τους.

Χτες βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο οι δύο κύριοι αντάλλαξαν εκφράσεις που θα πρέπει να ντρέπονται και κυρίως ο δήμαρχος Δ.Ζαμάνης , ο οποίος απ ότι φαίνεται έχει χάσει την ψυχραιμία του καθώς δεν αντέχει την κριτική που του ασκείται.

Το θέμα που κυριάρχησε στο χθεσινό συμβούλιο, παρουσία γονέων, ήταν αυτό της μετεγκατάστασης του Νηπιαγωγείου Σταμάτας στου Καργάκου.
Θέμα που τελικά με 16 θετικές ψήφους έναντι 14 αρνητικών και λευκών,εγκρίθηκε.
Εκεί κάπου στη συζήτηση ανέβηκαν οι τόνοι με τον Καλαφατέλη να χαρακτηρίζει αποτυχημένο δήμαρχο τον Ζαμάνη για να του απαντήσει λέγοντάς τον , ληστή, για να του πει ο πρώην δήμαρχος ότι είναι πολιτικός απατεώνας κάτι που έκανε έξαλλο τον νυν δήμαρχο ο οποίος χάνοντας την ψυχραιμία του είπε άντε γ..π..η, αναγκάζοντας την πρόεδρο να διακόψει την συνεδρίαση.

ΝΤΡΟΠΗ

Facebook Comments