Ο Μανώλης Κόκκαλης για την παιδική χαρά στη Ροδόπολη

Από την ανάρτηση του  Μανώλη Κόκκαλη στην προσωπική του σελίδα στο facebook,  για την παιδική χαρά στη Ροδόπολη.

Με αφορμή τα πολλά ερωτήματα που δέχομαι από τους κατοίκους της περιοχής σχετικά με την επισκευή – πιστοποίηση της παιδικής χαράς η οποία βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη στη Ροδόπολη, θα ήθελα να ενημερώσω για τα εξής:
1. Παρ’όλο που είναι και δική μας επιθυμία η παιδική χαρά να αναβαθμιστεί και να πληρεί όλους τους κανόνες ασφαλείας που απαιτούνται, ως Δημοτική Κοινότητα δεν διαθέτουμε ούτε τους πόρους, ούτε τα υλικοτεχνικά μέσα αλλά ούτε και το προσωπικό για να προχωρήσουμε στις απαραίτητες εργασίες. Αρμόδια για την επισκευή – πιστοποίηση των παιδικών χαρών είναι η τεχνική υπηρεσία του Δήμου την οποία πιέζουμε τα τελευταία χρόνια ώστε να προχωρήσει σε λύση του προβλήματος.
2. Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη εργολαβία στον Δήμο Διονύσου για την επισκευή – πιστοποίηση των παιδικών χαρών. Αρμόδια για την συντονισμό και την παρακολούθηση της είναι επίσης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
3. Στις 12/9/2017 ενημερώθηκα από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου ότι η επισκευή – πιστοποίηση της συγκεκριμένης παιδικής χαράς δεν “χωράει” στην τρέχουσα εργολαβία και θα ενταχθεί σε νέα εργολαβία που θα δημοπρατηθεί στο μέλλον.
Σε ερώτημα μου σχετικά με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν οι παιδικές χαρές που θα χωρέσουν στην τρέχουσα εργολαβία, η απάντηση ήταν πως η επιλογή των παιδικών χαρών που θα επισκευαστούν δεν έγινε από τον ίδιο.
Γνώστης του προβλήματος είναι και ο Δήμαρχος (επισυνάπτω μέρος προεκλογικής του ομιλίας) και ελπίζουμε στην γρηγορότερη δυνατή λύση του.

Φωτογραφία του Μανώλης Κόκκαλης.
Φωτογραφία του Μανώλης Κόκκαλης.
Facebook Comments