“Καλό βόλι” του Α.Κατσιακίδη

Του  Άγγελου Κατσιακίδη για το έργο της  διοίκησης του δήμου Διονύσου:

“Η ανυπαρξία της Διοίκησης και το ανύπαρκτο έργο της γίνονται αντιληπτά πλέον. Κολακεύουν τους εαυτούς τους και αυτοχειροκροτούνται. Καθρεφτίζονται και αυτοθαυμάζονται. Νάρκισσοι σε όλο το μεγαλείο τους.
Με αφορμή αναρτήσεων, έγινε αντιληπτό το πρόβλημα στον αθλητισμό και τους χώρους χρήσης. Δεν είναι ικανή να μοιράσει δυο γαϊδάρων άχυρα. Είσαστε αρχή ή δεν είσαστε (τρία χρόνια, σχεδόν δήμαρχος.Τσιμπήστε τους να ξυπνήσουν γιατί δεν το πιστεύουν και έμειναν στα θα …); Ποιος είναι υπεύθυνος για τους αθλητικούς χώρους; Έγινε η κατανομή χρήσης, όπως στα κλειστά-αίθουσες πολλαπλών χρήσεων σχολείων; Γιατί στρέφεται τον ένα σύλλογο εναντίον του άλλου; Σε τι σας εξυπηρετεί ; Παντού μάσκες;
Κύριοι των συλλόγων, ενωθείτε και διεκδικήστε τα δικαιώματα σας. Σταματήστε τις εμφύλιες διαμάχες. Αναδείξτε τα προβλήματα που υπάρχουν και υποχρεώστε, κάθε Διοίκηση, να βρει λύση.
Βασίλη Κοκμοτέ, έκανες καλή δουλειά (Η αναφορά στη Σταμάτα,πιστεύω πως ήταν τυχαία και όχι εσκεμμένη για να πλήξεις τον Α.Ο Σταμάτας).Αν και μέλος της Διοίκησης, δεν δίστασες να αναδείξεις την ανυπαρξία έργου, στο κομμάτι του αθλητισμού. Η Σταμάτα και κάθε Σταμάτα δεν θα απεμπολήσει τα όποια δικαιώματά της αμαχητί. Λύσεις υπάρχουν.
Καλό βόλι”.

Facebook Comments