Γ.Πουλίδας: “λυπάμαι για την κατάντια…”

i-phone-002-5-1Επιστολή του δημότη του δήμου Διονύσου και κατοίκου Σταμάτας, Γιώργου Πουλίδα, για τις  καθυστερήσεις που παρουσιάζει το έργο της αποχέτευσης. Να σημειωθεί ότι ο κ.Πουλίδας δίνει τον δικό του αγώνα προκειμένου να ολοκληρωθεί το πολύ σημαντικό αυτό έργο.

Η επιστολή:
Κύριε Δήμαρχε

Ερωτώ , και τι έγινε με την πρόσκληση που έστειλε στον ΤΟΞΟΤΗ  η ΤΥ του Δήμου σας ;

Αν και θα έπρεπε η πρόσκληση αυτή να είχε σταλεί στον ανάδοχο αντί για  την αδικαιολόγητη και παράξενη  παράταση των 2 ετών, που του δώσατε το καλοκαίρι του 2016  ,   η κάνω  λάθος;

Εσείς κ Φωτάκη, υπέρμαχε υποστηρικτή της παράτασης τι λέτε σήμερα και επί πρόσθετα τι έχετε κάνει για τον Διόνυσο που ”υποστηρίζετε” , αλλά βέβαια ασχολείσθε με άλλα πολιτικά θέματα .

Εσείς κκ της Αντιπολίτευσης  και συγκεκριμένα την μείζονος τι έχετε κάνει από την πλευρά σας;

Απλά μας κοροϊδεύετε με τον τρόπο σας , δυστυχώς λυπάμαι για την κατάντια λαμβάνοντας υπόψη ότι σας είχαμε στηρίξει.

Ερωτώ , γιατί η ΤΥ του Δήμου σας αποφεύγει η μπορεί και να απαξιεί να μας απαντήσει στις επιστολές και στα τηλεφωνήματα μας για την ημερομηνία έναρξης εκσκαφών  στην οδό Παπανικολή , κλπ στην Προκόνησο και στον Εύξεινο Πόντο.

Κύριε Δήμαρχε απαντήστε μας τέλος πάντων ευθέως γνωστοποιώντας μας ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΣΚΑΦΩΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΟΣ ΔΥΚΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΟΝΗΣΟ.     ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΘΕ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ .

 

Γ  ΠΟΥΛΙΔΑΣ

ΣΤΑΜΑΤΑ

 

 

Facebook Comments